Kamerspor Üçüncülük Kupasını Kaldırdı - Son Dakika
Yerel

Kamerspor Üçüncülük Kupasını Kaldırdı

Kamerspor Üçüncülük Kupasını Kaldırdı

Eskişehir’in başarılı taekwon-do kulüplerinden Kamerspor, hafta sonu Kocaeli’nde yapılan 17 Ağustos 1999 Depremi Anma Turnuvasında takım halinde üçüncü olarak döndü.

18.08.2014 11:38

Eskişehir'in başarılı taekwon-do kulüplerinden Kamerspor, hafta sonu Kocaeli'nde yapılan 17 Ağustos 1999 Depremi Anma Turnuvasında takım halinde üçüncü olarak döndü.

10 ilden 130 sporcunun katıldığı müsabakalarda çok çekişmeli geçen maçlar sonunda 36 kilo bayanlarda Selcan Şahin ve 40 kiloda Zeynep Şeyma Turhan şampiyon olurken, 33 kilo bayanlarda Dilara Kartal ve Esin Demirtürk üçüncülükle yetinmek zorunda kaldı. 36 kilo bayanlarda Kevser Ağır, Ayşe Melike Karadaş, 33 kilo erkeklerde Meriç Tuncer, 45 kilo bayanlarda Sıla Cin ise üçüncülük kürsüsündeki yerlerini aldılar.

Eylül ayında yapılacak olan Minikler Türkiye Şampiyonası öncesi sporcularının durumlarını görme fırsatı bulduklarını belirten Kamerspor Taekwon-Do antrenörü Abdullah Turhan "Hedefimiz Türkiye Şampiyonluğu. Bu turnuvada sporcularımız çok başarılı maçlar yaptılar ve umuyorum ki hedefimiz çok yakın" şeklinde konuştu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kamerspor Üçüncülük Kupasını Kaldırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement