Kamışlı'da Bomba Yüklü Kamyon Patlatıldı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var (2) - Son Dakika
Güncel

Kamışlı'da Bomba Yüklü Kamyon Patlatıldı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var (2)

Kamışlı\'da Bomba Yüklü Kamyon Patlatıldı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var (2)

Ölü SAYISI 50'DEN FAZLAKamlışlı'da bu sabah bomba yüklü kamyonla yapılan saldırıda ölenlerin sayısının 50'den fazla olduğu belirtildi.

27.07.2016 12:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ölü SAYISI 50'DEN FAZLA

Kamlışlı'da bu sabah bomba yüklü kamyonla yapılan saldırıda ölenlerin sayısının 50'den fazla olduğu belirtildi. Irak Kürt yönetimi Başkanı Mesit Barzani saldırıyı kınayarak, yaralıların alınması için Kürt bölgesinden ambulansların Kamışlı'ya gönderildiğini söyledi.

Kamışlı'nın Amude yolu üzerindeki Xerbi Asayiş Merkezi yakınlarında gerçekleşen bombalı araç saldırısı ile ilgili konuşan Cizir (Cizre) kantonu İç İşleri Konseyi Eşbaşkanı Kenan Berakat, saldırıda 50'nin üzerinde kişinin yaşamını yitirdiğini ve çok sayıda kişinin yaralandığını söyledi. Patlamada yıkılan bina ve evlerin enkazları altındaki insanların kurtarılması çalışmaları sürürken, Irak Kürt yönetimi Başkanı Mesut Barzani saldırıyı kınadı. IŞİD'in üstlendiği saldırı ile ilgili konuşan Barzani, yaralıların Irak Kürt yönetimi bölgesinde tedavi edilmesi için talimat verdiğini ve 10 ambulansı Suriye'ye gönderdiklerini söyledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamışlı'da Bomba Yüklü Kamyon Patlatıldı: Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement