Kayseri'deki Kamyon Şoförü Cinayetinde 2 Sanığa 25'er Yıl Hapis - Son Dakika
Güncel

Kayseri'deki Kamyon Şoförü Cinayetinde 2 Sanığa 25'er Yıl Hapis

Kayseri\'deki Kamyon Şoförü Cinayetinde 2 Sanığa 25\'er Yıl Hapis

Kayseri'de kamyon şoförü 49 yaşındaki Osman Akın'ı sopayla öldürmek suçundan yargılanan Şerafettin Bilgin ve Mevlüt Süt, 25'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

11.03.2016 12:24  Güncelleme: 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri'de kamyon şoförü 49 yaşındaki Osman Akın'ı sopayla öldürmek suçundan yargılanan  Şerafettin Bilgin ve Mevlüt Süt,'Kasten adam öldürmek' suçundan 25'er yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Olay, 8 Ekim 2015'te Hacılar İlçesi Yediağaç Mahallesi'nde meydana geldi. Bağ evinde yalnız yaşayan 1 çocuk babası kamyon şoförü Osman Akın'ın cesedi, komşuları tarafından evin bahçesindeki kulübede bulundu. Olay yerine gelen polis ekiplerinin yaptığı incelemenin ardından Akın'ın cesedi, otopsi yapılmak üzere Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan otopside, Osman Akın'ın başına aldığı darbe nedeniyle, kafatasının kırık olduğu ve vücudunun çeşitli yerlerinde dayak izi olduğu belirlendi. Olayla ilgili olarak gözaltına alınan 31 yaşındaki Şerafettin Bilgin ve 28 yaşındaki Mevlüt Süt, Akın'ı döverek öldürmek suçlamasıyla tutuklandı.

BİRBİRLERİNİ SUÇLADILAR

Kayseri 3'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davanın karar duruşmasına tutuklu sanıklardan Şerafettin Bilgin Sincan F Tipi, Mevlüt Süt ise Nevşehir Kapalı Cezaevi'nden SEGBİS (Sesli ve Görüntülü Bilişim Sistemi) ile katılırken, öldürülen Osman Akın'ın kardeşleri de duruşma salonunda hazır oldu. Son ifadelerinde birbirlerini suçlayan sanıklar Mevlüt Süt ve Şerafettin Bilgin'e mahkeme, 'kasten adam öldürmek' suçundan 25'er yıl hapis cezası verdi. - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'deki Kamyon Şoförü Cinayetinde 2 Sanığa 25'er Yıl Hapis - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement