Kanaat Önderleri İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Kanaat Önderleri İftarda Bir Araya Geldi

Kanaat Önderleri İftarda Bir Araya Geldi

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu illeri kanaat önderleri buluştu.

15.07.2014 17:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Esenyurt Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu illeri kanaat önderleri buluştu.

Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatı, Doğu ve Güneydoğu Anadolu illeri kanaat önderleri ile iftar yemeğinde bir araya geldi. İlçe teşkilatının Esenyurt Nikah Sarayı'nda düzenlediği programa yüzlerce kanaat önderi, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, il ve ilçe yöneticileri, birlik ve beraberlik sofrasında iftar açtı.

DEĞER, BİRLİK MESAJLARI VERDİ

Esenyurt AK Parti İlçe Başkanı Şenay Değer, Ramazan'ın birlik ve dayanışma ayı olduğunu belirterek, "Allah bu bereketli soframızdaki birlik ve beraberliğimizi daim etsin. Önümüzde, bu bereketin ve yeni Türkiye'nin devam etmesi için cumhurbaşkanlığı seçimleri var. Tarihimizde ilk defa cumhurbaşkanımızı kendi oylarımız ile seçeceğiz. Bu yüzden son 12 yılda yapılan değişim ve gelişimin devam etmesi için, Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemize bu iyi hizmetlerine devam etmesi için siz kanaat önderlerine büyük görevler düşüyor. Şimdiden Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin memleketimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor hepinizi saygı ile selamlıyorum" dedi.

AK Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Esenyurt 'tan sorumlu olan Müzemmil Hevadpal söz alarak İl Başkanı Aziz Babuşçu'nun selamını ileterek, "Sofrada iftar açmak, aranızda bulunmak benim için onur vericidir. Aslında çok buruk bir Ramazan Ay'ı geçiriyoruz. Gazze'de, Suriye'de ve diğer birçok Müslüman ülkelerde sürekli kanlar dökülüyor, çocuklar öldürülüyor ve Müslüman kardeşlerimiz katlediliyor. Bu zalimlere karşı Allah bizlere güç versin. Bunlara karşı koymak için de Cumhurbaşkanımız ve kimle yola çıkacağımız çok önemli. 10 Ağustosta liderimizi kendimiz seçeceğiz. Bu mertebeye layık olanı da sizler daha iyi biliyorsunuz. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.

"ZULÜMLERE DUR DİYECEK TEK MÜSLÜMAN LİDER RECEP TAYYİP ERDOĞAN'DIR"

Türkiye'de birlik ve beraberliği bozmak isteyenleri sert bir dille eleştiren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "Birlik ve beraberliğimizi bozmak isteyen beyinsizler yüzünden, kan dökülen, kardeşlerimizin katledildiği ülkelere müdahale edemiyoruz. Bütün bu zulümlere dur diyebilecek tek Müslüman lider Recep Tayyip Erdoğan'ı bile alaşağı etmek istediler ve hala uğraşıyorlar, ama buna güçleri yetmeyecek. Onun arkasında bu millet, sizler oldukça bizleri çok daha iyi günler beklemektedir. Soframızda eksik yok şükürler olsun. Ülkemizdeki bu bolluğa ve berekete hamt etmemiz gerek. Kendi evini, köyünü, şehrini terk edip, çocuklarını ve canlarını korumak için ülkemize gelen binlerce Müslüman var. Oralarda zulümler varken biz burada rahat olamayız. Bu yüzden bunlara karşı koyacak liderimizi, Cumhurbaşkanımızı siz seçeceksiniz ve siz de kimi seçeceğinizi çok iyi biliyorsunuz. Allah birliğimizi daim etsin, soframızı bir ve bereketli eylesin" şeklinde konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kanaat Önderleri İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement