Kandıra'da Yazlığa Düşen Yıldırım Korkuya Neden Oldu - Son Dakika
Güncel

Kandıra'da Yazlığa Düşen Yıldırım Korkuya Neden Oldu

Kandıra\'da Yazlığa Düşen Yıldırım Korkuya Neden Oldu

Kocaeli’nin Kandıra ilçesinde, akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle Cebeci’de bir yazlığa yıldırım düştü.

20.06.2014 12:05

Kocaeli'nin Kandıra ilçesinde, akşam saatlerinde başlayan gök gürültülü sağanak yağış nedeniyle Cebeci'de bir yazlığa yıldırım düştü.

Kandıra'da günlük güneşlik bir gün yaşanırken akşam saatlerinde gök gürültüsüyle gelen sağanak yağış herkesi korkuttu. Bardaktan boşanırcasına yağan yağış ilerleyen dakikalarda dolu şeklinde düştü. Dolu yağışı her yeri beş dakika içinde beyaza bürüdü. Kandıra Cebeci köyü Atlama Yanı mevkisinde üç katlı tripleksin çatı katına yıldırım düştü. Yıldırımın düşmesiyle çatı katında çıkan yangın Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kandıra itfaiye ekiplerinin zamanında müdahalesiyle büyümeden söndürüldü. Çatının bir kısmı kullanılamaz hale gelirken evde maddi hasar meydana geldi. Yıldırım düştüğü esnada villada hiç kimse bulunmaması gönüllere su serpti. Yarım saati aşan aşırı yağış cadde ve sokakları göle çevirdi. Çok sayıda ev ve işyerini su basmasını vatandaşlar önledi. Sağanak yağış yüzünden bölgede sık sık elektrik kesintileri oldu. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kandıra'da Yazlığa Düşen Yıldırım Korkuya Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement