Kara Para ve Terörizmin Finansmanıyla Mücadelede İşbirliği - Son Dakika
Ekonomi

Kara Para ve Terörizmin Finansmanıyla Mücadelede İşbirliği

Kara Para ve Terörizmin Finansmanıyla Mücadelede İşbirliği

Türkiye ile Kazakistan ve Bangladeş arasında kara para aklama ve terörizmin finansmanıyla mücadele alanında işbirliğine dair mutabakat muhtırasının yürürlüğe konulmasına yönelik kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

20.09.2014 09:43

Türkiye ile Kazakistan ve Bangladeş arasında kara para aklama ve terörizmin finansmanıyla mücadele alanında işbirliğine dair mutabakat muhtırasının yürürlüğe konulmasına yönelik kararlar Resmi Gazete'de yayımlandı.

Türkiye Cumhuriyeti, Maliye Bakanlığı, Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı ile Kazakistan Cumhuriyeti Maliye Bakanlığı Arasında Suç Faaliyetinden Elde Edilen Gelirlerin Meşrulaştırılması (Kara para Aklama) ve Terörizmin Finansmanı ile Mücadele Alanında İşbirliğine Dair Mutabakat Muhtırasının Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar ile Türkiye Cumhuriyeti, Maliye Bakanlığı, Mali Suçları Araştırma Kurulu Başkanlığı ile Bangladeş, Bangladeş Merkez Bankası, Bangladeş Mali İstihbarat Birimi Arasında Karapara Aklama ve Terörizmin Finansmanı ile İlgili Finansal İstihbarat Değişiminde İşbirliğine Dair Mutabakat Muhtırasının Yürürlüğe Konulması Hakkında Karar, Resmi Gazete'de yayımlanarak onaylanmış oldu. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Kara Para ve Terörizmin Finansmanıyla Mücadelede İşbirliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement