Karabük - Fetöpdy'ye Ait Yerleri Ucuza Satın Alan Kişi Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Karabük - Fetöpdy'ye Ait Yerleri Ucuza Satın Alan Kişi Tutuklandı

Karabük - Fetöpdy\'ye Ait Yerleri Ucuza Satın Alan Kişi Tutuklandı

Fetöpdy'ye ait yerleri ucuza satın alan kişi tutuklandıKARABÜK'te, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖPDY) soruşturması kapsamında kayyum atanan özel okul, dershane, yurt ve pansiyon bulunan 3 binayı değerinden çok düşük fiyatlara satın aldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 yaşındaki N.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

26.05.2016 20:23

Fetöpdy'ye ait yerleri ucuza satın alan kişi tutuklandı

KARABÜK'te, Fethullahçı Terör Örgütü ve Paralel Devlet Yapılanması (FETÖPDY) soruşturması kapsamında kayyum atanan özel okul, dershane, yurt ve pansiyon bulunan 3 binayı değerinden çok düşük fiyatlara satın aldığı iddiasıyla gözaltına alınan 41 yaşındaki N.Ç. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sürdüğü soruşturma kapsamında 2 gün önce kayyum atanan Elmas Eğitim Yayın Ticaret Turizm ve Gıda Sanayi A.Ş'ye ait Safranbolu ilçesi Bostanbükü köyündeki toplam 5 bin 517 metre kare arsa üzerinde bulunan ve içinde özel okul, dershane, yurt ve pansiyon hizmetlerinin verildiği biri prefabrik 3 binanın satıldığını belirledi.

Soruşturmayı derinleştiren ekipler, gerçek değeri 4 milyon 57 bin 928 lira olduğu belirlenen gayrimenkulleri değerinin çok altında satın alan N.Ç (41) isimli kişiyi gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemelerinin ardından adliyeye sevk edilen N.Ç., çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Karabük - Fetöpdy'ye Ait Yerleri Ucuza Satın Alan Kişi Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement