Karacabey Belediyespor Taraftarlarıyla da Türkiye'ye Örnek Olacak - Son Dakika
Güncel

Karacabey Belediyespor Taraftarlarıyla da Türkiye'ye Örnek Olacak

Karacabey Belediyesi, ilçenin gurur kaynağı olan Karacabey Belediyespor'un Spor Toto 3 Lig hedefine ulaşmanın ardından, camiayı yeni başarılar için kenetlemeye devam ediyor.

11.07.2016 14:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karacabey'in her alanda olduğu gibi sportif faaliyetler açısından da adından başarıyla söz ettirmesi için altyapı hamlesi başta olmak üzere; yatırım faaliyetlerini sürekli olarak genişleten Karacabey Belediyesi, ilçenin gurur kaynağı olan Karacabey Belediyespor'un Spor Toto 3 Lig hedefine ulaşmanın ardından, camiayı yeni başarılar için kenetlemeye devam ediyor.

Karacabey Belediyesi'nin tüm ilçe dinamiklerini harekete geçirmesinin ardından, sportif alanda peş peşe yaşanan şampiyonluklar ve yakalanan 3. Lig hedefi ilçe halkına büyük sevinç yaşatırken, Belediyespor'un 2 güçlü taraf grubu Crazy ve Akıncılar da kulübün başarısı için adeta tek yürek oldu.

Crazy ve Akıncılar taraftar gruplarının, önceki gün Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan'a gerçekleştirdikleri ziyarette, tüm Türkiye'de örnek gösterilecek bir taraftar grubu olma adına gereken tüm birlik ve beraberliğin güçlü bir şekilde sergileneceğini açıklayan grup üyeleri, hazırladıkları tezahürat ve görsel hareketlerin de ülke medyasında ses getirecek düzeyde olduğu müjdesini verdi.

Ali Özkan: En Centilmen Taraftar Biz Olacağız

Taraftar gruplarının güç birlikteliğinden dolayı, tüm Karacabeyliler adına büyük mutluluk duyduklarını ifade Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan da 'Sportif Kent Karacabey' hedefine kararlılıkla ilerlendiğine vurgu yaparak, tüm yönleriyle örnek alınan Karacabey'in başarılarının, taraftarlarının centilmenliği ve misafir takımlara gösterilecek ev sahipliği açısından da örnek olacağından emin olduğunu dile getirirken, camianın 2 güzide taraf grubuyla bir araya gelmekten dolayı da duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Karacabey Belediyespor Taraftarlarıyla da Türkiye'ye Örnek Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement