Karaman'dan Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Destek - Son Dakika
Politika

Karaman'dan Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Destek

Karaman\'dan Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan\'a Destek

AK Parti Karaman İl Teşkilatı, cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında kullanılmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba bağışta bulunarak destek oldu.

25.07.2014 15:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Karaman İl Teşkilatı, cumhurbaşkanlığı seçim çalışmalarında kullanılmak üzere Başbakan Recep Tayyip Erdoğan adına açılan hesaba bağışta bulunarak destek oldu.

10 Ağustos'ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimleri için Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayip Erdoğan'a bir destek de Karaman'dan geldi. AK Parti İl Başkanı Kerim Dereli, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Akca, Karaman Belediye Başkanı Ertuğrul Çalışkan ile İl Genel Meclis Başkanı Celalettin Güngörer ve partililerle birlikte Erdoğan adına Ziraat Bankası'nda açılan hesaba para yatırdı. Bağış öncesi açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kerim Dereli, "Türkiye tarihi bir seçimin dönemecinde tarihi günler yaşıyor. Bu seçim süreci normal seçimlerden farklı ilerliyor. Bağışlar, kampanyalar bu şekilde yürüyor. Bugün Karaman'da da bize gelen talepler doğrultusunda arkadaşlarımızla birlikte bağışta bulunmak için Ziraat Bankası'nın önünde toplandık. Cumhurbaşkanlığı seçimiyle alakalı birazdan bağışta bulunacağız. Karaman halkının büyük bir teveccühü var. Günlerdir bize hesap numarasını soruyorlardı. Biz de kendilerine hem hesap numaralarını verdik, hem de cuma namazına müteakip yapalım dedik. İnşallah seçimin sonucu da Türkiye Cumhuriyeti için arzu ettiğimiz en güzel şekilde gerçekleşir. Bizim şundan hiçbir şüphemiz yok ki cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turu olmayacak, birinci turda Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan büyük bir oy oranıyla ipi göğüsleyecek" diye konuştu.

Başbakan'a destek olmaya gelenlerin arasında bazı özürlü vatandaşların da olması gözlerden kaçmadı. Açıklamanın ardından bankaya topluca giren partililer, sıra numarası alarak bağışlarını yaptı. - KARAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Karaman'dan Cumhurbaşkanı Adayı Erdoğan'a Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement