Karapınar'da Uçurtma Şenliği - Son Dakika
Yerel

Karapınar'da Uçurtma Şenliği

Karapınar Sultaniye Anaokulu tarafından "Anne-baba çocuk ele ele, Polisle birlikte ağaç dikmeye, Uçurtma şenliğine" etkinliği düzenlendi.

15.04.2015 11:52

Karapınar Sultaniye Anaokulu tarafından "Anne-baba çocuk ele ele, Polisle birlikte ağaç dikmeye, Uçurtma şenliğine" etkinliği düzenlendi.

Erozyon sahasında gerçekleştirilen programda 300 fidan toprakla buluştu. Minik öğrenciler anne ve babalarının isimlerinin yazdığı fidanları toprakla buluşturdu.

Daha sonra öğrenciler yanlarında getirdikleri uçurtmaları gökyüzüne bıraktılar. Eğlenceli bir etkinlikte aileler çocukları ile uçurtma uçurmanın keyfini yaşadı.

Sultaniye Anaokulu Müdiresi Berrin Başbuğu çocuklara ağacın önemini anlatmak baharı karşılamak adına ve uçurtma uçurma adına bu etkinliği düzenlediklerini söyledi.

Etkinliğe İlçe Emniyet Müdürü Harun Yaldız, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Sağdıç, Konya Toprak Su ve Çölleşme ile Mücadele Araştırma İstasyonu Müdürü Durmuş Ali Çarkacı, Karapınar Çölleşme ve Erozyon Araştırma Merkezi Bölüm Başkanı Mustafa Bağcı katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Karapınar'da Uçurtma Şenliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement