Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

09.04.2015 09:13

Karayollarının yol yapım çalışmaları sürdürülen kesimlerinde ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğünün yol durumu bültenine göre, TEM Otoyolunun Mahmutbey Doğu Kavşağı-Çerkezköy Kavşağı kesiminde bulunan köprü ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenilenmesi çalışmaları nedeniyle eylül sonuna kadar 07.00-19.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şerit, gerektiğinde kısa süreli aralıklarla sol şerit trafiğe kapatılacak.

Muğla-Kale yolunun 27. kilometresinde (Tokuş Geçidi mevkii) patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 15 Nisan'a kadar her gün 08.00-18.00 saatleri arasında 20'şer dakikalık aralıklarla ulaşım sağlanamayacak.

Anadolu Otoyolunun Ankara Çevre Otoyolu kesimi Sincan Kavşağı Köprüsü arasında derz onarımı çalışmaları nedeniyle Susuz Kavşağı-Eskişehir Kavşağı istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım Eskişehir Kavşağı-Susuz Kavşağı istikametinde iki yönlü olarak sağlanacak.

Ankara- Pozantı Otoyolu Çiftehan-Pozantı kesimi 0-10. kilometrelerinde heyelan önleme yapıları çalışmaları nedeniyle muhtelif kesimlerde otoyol ve şerit kapatma yapılarak ulaşım kontrollü olarak verilecek.

Konya- Seydişehir yolunun 7-9. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle hafta içi her gün 13.00-15.00 saatleri arasında yol trafiğe kapatılacak.

Gaziantep- Şanlıurfa Otoyolu Birecik Kavşağı-Suruç Kavşağı kesimleri arasında kalan otoyol ana gövdesinin Şanlıurfa yönü Birecik Kavşağı mevkii 4-8. kilometrelerinde iki şerit trafiğe kapatılarak ulaşım diğer şeritten sağlanacak.

Erbaa- Niksar yolunun 27-32. kilometrelerinde patlatmalı yol yapım çalışmaları nedeniyle 11.00-13.00 ile 15.00-17.00 saatleri arasında ulaşım 15-20 dakikalık aralıklarla kesilerek yol trafiğe kapatılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement