Karayollarında Durum - Son Dakika
Ekonomi

Karayollarında Durum

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerindeki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor.

30.09.2016 08:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Karayollarının bazı kesimlerindeki yol yapım ve bakım çalışmaları nedeniyle sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri gerekiyor. Karayolları Genel Müdürlüğünün günlük yol durumu bültenine göre, Çeşmeli-Mersin- Tarsus Otoyolu'nun Serbest Bölge Otoyol Kavşağı-Tarsus Batı Kavşağı arasında 15-18. kilometreleri arasında üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım, sağ şeritten iki yönlü ve kontrollü olarak sağlanıyor.

Ankara Çevre Otoyolu'nun Konya Yolu Kavşağı- Çankaya Kavşağı kesiminde bakım onarım çalışmaları nedeniyle 20 Ekim'e kadar Karataş Viyadüğü trafiğe kapatılarak ulaşım, Çankaya Kavşağı-Konya Yolu Kavşağı istikametinden kontrollü olarak sağlanıyor.Çayeli- Arhavi yolunun 30. kilometresinde bulunan Kıyıcık Tüneli'nin Çayeli-Arhavi yönündeki güney tüpünde yapılacak bakım onarım ve temizlik çalışmaları nedeniyle bugün 08.00-17.00 saatleri arasında ulaşım, tek şeritten ve kontrollü olarak sağlanacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Ekonomi Karayollarında Durum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement