Karda Mahsur Kalan Rus Tır Sürücüsü Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Karda Mahsur Kalan Rus Tır Sürücüsü Kurtarıldı

Denizli’den Muğla’nın Fethiye ilçesine gitmekte olan ve yoğun kar yağışı sebebiyle yolda mahsur kalan Rus TIR sürücüsü kurtarıldı.

20.02.2015 12:10

Denizli'den Muğla'nın Fethiye ilçesine gitmekte olan ve yoğun kar yağışı sebebiyle yolda mahsur kalan Rus TIR sürücüsü kurtarıldı.

Olumsuz hava şartları Denizli'nin yüksek kesimlerinde hayatı felç ederken, özellikle ulaşımda sıkıntılar yaşanıyor. Denizli'den Fethiye'ye gitmekte olan Rus sürücünün kullandığı TIR, Çameli ilçesi Kınıkyeri-Cumaalanı Mahallesi mevkiinde yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle kontrolden çıkarak kara saplandı.

Mahsur kalan Rus sürücüsünü kurtarmak için Çameli Belediyesi ve jandarma ekipleri seferber oldu. Fethiye'ye gıda malzemesi taşıdığı öğrenilen sürücü donmaktan kurtarıldıktan sonra kendisine yemek ikramında bulunularak istirahat etmesi sağlandı.

Çameli Belediyesi ekipleri daha sonra TIR'ı mahsur kaldığı yerden çıkardı. Rus sürücü, yardımlarından dolayı Çameli Belediyesi ve jandarma ekiplerine teşekkür ederek yoluna devam etti. - DENİZLİ

Karda Mahsur Kalan Rus Tır Sürücüsü Kurtarıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Karda Mahsur Kalan Rus Tır Sürücüsü Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement