Kardeşlik Köprüsü Treni' Kayseri'de - Son Dakika
Yerel

Kardeşlik Köprüsü Treni' Kayseri'de

Kardeşlik Köprüsü Treni\' Kayseri\'de

İnsan ve Medeniyet Hareketi ve Genç Hareket tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın desteğiyle gerçekleşen "Türkiye Kardeşlik Köprüsü Projesi" kapsamasında tren ile yola çıkan 100 öğrenci Kayseri İstasyonu’nda karşılandı.

26.04.2015 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İnsan ve Medeniyet Hareketi ve Genç Hareket tarafından Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın desteğiyle gerçekleşen "Türkiye Kardeşlik Köprüsü Projesi" kapsamasında tren ile yola çıkan 100 öğrenci Kayseri İstasyonu'nda karşılandı.

Trenin Kayseri'ye gelmesiyle, istasyonda basın açıklaması yapan Türkiye Kardeşlik Köprüsü Projesi Koordinatörü Orhan Demiral, projeyle kardeşlik ve özveri duygusunu pekiştirmek istediklerini söyledi. Ardından, heyeti Kayseri'de karşılayan Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Murat Eskisi, kardeşlik konusunu vurgulayarak,"Siz değerli misafirlerimizi Kayseri'de görmekten mutluluk duyduk. Kardeşlik Köprüsü çok önemli. Müminler ancak ve ancak kardeştir. Eğer biz kardeşsek köprülerin bizim aramızda devamlı var olması ve devam etmesi ilelebet sürmesi gerekmektedir. Dün kardeşler bu ülkenin birliği ve beraberliği için Çanakkale'de ve Sarıkamış'ta canlarını seve seve feda ettiler. Bugünlerde kardeşliğe birliğe ve beraberliğe ihtiyacımız var. Bu ülkemiz önemli bir ülke. Bizler kardeşliğimizi köprüler kurarak devam ettirmezsek, bizleri daha büyük sıkıntılar beklemektedir. O anlamda Gençlik ve Spor Bakanlığı'mız, gençler ülkesini gezsinler sevsinler diye siz değerli genç kardeşlerimize katkıda bulunuyor" dedi.

Ayrıca, Tren'in 27 Nisan'da Adana istasyonunda mola vereceği öğrenildi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kardeşlik Köprüsü Treni' Kayseri'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement