Kargı'da Trafik Kazası: 4 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kargı'da Trafik Kazası: 4 Yaralı

Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

08.07.2012 14:21

Çorum'un Kargı ilçesine bağlı Hacıhamza beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2'si ağır 4 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, D-100 Karayolu Çiftpınarlar mevkiinde meydana gelen kazada Recep Ayrancı (35) yönetimindeki 19 RF 106 plakalı otomobil ile Nazım Bulut (28) yönetimindeki 05 DF 113 plakalı araç çarpıştı. Kazada otomobil sürücüsü Recep Ayrancı ile kızı İpek Ayrancı (12) ağır yaralanırken, diğer sürücü Nazım Bulut ile yanında bulunan Hasan Bulut (24) kazayı hafif sıyrıklarla atlattı. Osmancık Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan yaralılardan İpek Ayrancı yapılan tetkiklerin ardından beyin tomografisinin çekimi için Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kızının sevk edildiğini öğrenen baba Recep Ayrancı da muayene olmadan kızının yanında gitmek istedi. Doktorların müsaade etmediği baba hastanede isyan etti.

Öfkeli babayı güvenlik görevlileri muayene olması için ikna etti. Çene kemiği kırıldığı belirlenen Recep Ayrancı acil serviste muayene edildikten sonra başka bir ambulansla Çorum Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Ancak bu sefer de aracın başında beklemediklerini iddia ederek ambulans görevlilerine tepki gösterdi.

Ayrancı'nın yakınları da hastaneye öfkeliydi. İlk önce ne olup bittiğini anlayamayan bir yaralı yakını doktora tepki gösterdi. Onu da hastane çalışanları yatıştırdı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kargı'da Trafik Kazası: 4 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement