Eşini Av Tüfeğiyle Öldüren Koca: Şakalaşırken Ateş Aldı - Son Dakika
Güncel

Eşini Av Tüfeğiyle Öldüren Koca: Şakalaşırken Ateş Aldı

Eşini Av Tüfeğiyle Öldüren Koca: Şakalaşırken Ateş Aldı

Manisa'da eşi 45 yaşındaki Ayşegül Ş.'yi av tüfeğiyle vurarak öldüren 50 yaşındaki F.Ş., jandarmaya verdiği ifadesinde şakalaşırken silahın ateş aldığını söyledi.

29.03.2016 11:24  Güncelleme: 15:36

Manisa'nın Alaşehir İlçesi'nde yaşayan 50 yaşındaki F.Ş., ruhsatlı av tüfeğiyle göğsünden vurduğu eşi 45 yaşındaki Ayşegül Ş.'yi öldürdü. Önce kaçan sonra jandarmaya teslim olan F.Ş.'nin, şakalaşırken silahın ateş aldığını, tüfeğin dolu olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi.

GÖĞSÜNDEN AV TÜFEĞİYLE VURDU

Olay, dün (pazartesi) saat 22.30 sıralarında, Alaşehir'e bağlı Girelli Mahallesi'nde meydana geldi. Yaşları 4 ile 18 arasında değişen üç çocuğuyla evde oturan çiften çiftçi F.Ş., ev hanımı olan eşi Ayşegül Ş.'yi ruhsatlı av tüfeğiyle göğsünden vurdu.

EŞİ ÖLDÜ, KENDİSİ KAYIPLARA KARIŞTI

Ayşegül Ş. kanlar içinde yerde kaldı. Koca F.Ş., Ayşegül Ş.'yi aracıyla Alaşehir Devlet Hastanesi'ne götürdü, ardından kayıplara karıştı. Acil serviste yapılan kontrolde, Ayşegül Ş.'nin öldüğü belirlendi. Ayşegül Ş.'nin cesedi otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

"ŞAKALAŞIRKEN ATEŞ ALDI"

Durumdan haberdar edilen jandarma, eşini vuran F.Ş.'yi aramaya başladı. Bir süre sonra jandarmaya giden F.Ş., teslim oldu. Gözaltındaki F.Ş.'nin ifadesinde, şakalaşırken silahın ateş aldığını ve dolu olduğunu bilmediğini söylediği öğrenildi.

Jandarmadaki işlemlerin tamamlanmasının ardından, F.Ş.'nin adliyeye sek edileceği belirtildi.

ÇOCUKLARI AKRABAYA VERİLDİ

F.Ş.'nin Antakya'da askerlik yaparken tanıştığı Ayşegül Ş. ile 1997 yılında evlendiği öğrenildi. Olaya şahit olan çocukların ise akrabalarına teslim edildiği öğrenildi.

Jandarma, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eşini Av Tüfeğiyle Öldüren Koca: Şakalaşırken Ateş Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • yusuf: belki bu cinayette çok hakli sebeblerde olabilir çunku hukuk adalet yok bu ulkede .ama şaka maka hikaye 50 yaşında adam dolu silahla eşıne yada başka çanlıyla şakalaşamaz bu şaka masali işlenmiş cınayete kaza kilifi uydurmak bence 8 0 Yanıtla

Advertisement