Kars Belediye Başkanı MHP'li Karaçanta: Terörü ve Buna Yaltakçılık Yapanları da Şiddetle Kınıyoruz - Son Dakika
Güncel

Kars Belediye Başkanı MHP'li Karaçanta: Terörü ve Buna Yaltakçılık Yapanları da Şiddetle Kınıyoruz

Kars Belediye Başkanı MHP\'li Karaçanta: Terörü ve Buna Yaltakçılık Yapanları da Şiddetle Kınıyoruz

Kars Belediye Başkanı MHP'li Karaçanta: Terörü ve buna yaltakçılık yapanları da şiddetle kınıyoruz Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, son günlerde Kars'ta ve ülkenin bazı illerinde artan terör olaylarıyla ilgili olarak, "Terörü ve buna yaltakçılık yapanları da şiddetle kınıyoruz" dedi.

05.08.2015 10:12

Kars Belediye Başkanı MHP'li Karaçanta: Terörü ve buna yaltakçılık yapanları da şiddetle kınıyoruz

Kars Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, son günlerde Kars'ta ve ülkenin bazı illerinde artan terör olaylarıyla ilgili olarak, "Terörü ve buna yaltakçılık yapanları da şiddetle kınıyoruz" dedi. MHP'li Belediye Başkanı Murtaza Karaçanta, "Terör olayları tasvip edilecek şey değil. Ülkemizin bir çok ilinde bu olumsuzluklar yaşandığı gibi şehrimizde de yaşanmaktadır. Tabi ki şehir merkezimizde olmamış olsa dahi dolaylı olarak bizleri de etkilemektedir. Kağızman'da, Sarıkamış'ta, Digor'da olan terör olaylarının üzüntüsünü bizler burada yaşamaktayız. Asla tasvip etmiyoruz. Dolayısıyla, terörü ve buna yaltakçılık yapanları da şiddetle kınıyoruz"diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kars Belediye Başkanı MHP'li Karaçanta: Terörü ve Buna Yaltakçılık Yapanları da Şiddetle Kınıyoruz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement