Kars'ta Otel Müşterilerine Tiyatro Keyfi - Son Dakika
Güncel

Kars'ta Otel Müşterilerine Tiyatro Keyfi

Kars bölgesindeki otellerde 18-20 Ocak tarihlerinde konaklayacak yerli ve yabancı turistler tiyatro ile buluşturulacak.

13.01.2016 09:45

Kars bölgesindeki otellerde 18-20 Ocak tarihlerinde konaklayacak yerli ve yabancı turistler tiyatro ile buluşturulacak.

Kars Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü, ilin turizmine katkı sağlamak ve bölge ile ilgili farkındalık oluşturmak amacıyla kentte konaklayacak yerli ve yabancı turistlere ücretsiz tiyatro hizmeti sunma kararı aldı.

İl Müdürü Hakan Doğanay, gazetecilere yaptığı açıklamada, tarihi, doğası ve turizmiyle Türkiye'nin serhat şehri olan Kars'ta, otellerde kalan konuklar için kültürel bir etkinlik düzenleyerek farkındalık oluşturmaya çalıştıklarını söyledi.

Kars ve Sarıkamış'ta bulunan turizm işletme belgeli ve belediye ruhsatı ile faaliyet gösteren oteller için böyle bir etkinlik planladıklarını ifade eden Doğanay, şunları söyledi:

"Birçok medeniyetin izini taşıyan Kars ilimiz ile tarihi, doğası ve özellikle kış turizmiyle yerli ve yabancı turistlerin gözde yeri olan Sarıkamış'taki otellerde konaklayan misafirleri sanatsal bir etkinlikle buluşturmak istedik. 18, 19, 20 Ocak 2016 tarihlerinde Kültür ve Turizm Bakanlığı Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğüne bağlı Erzurum Devlet Tiyatrosu oyuncuları, Cevat Fehmi Başkut'un 'Buzlar Çözülmeden' adlı eserini sergileyecek. Bu tür sosyal, kültürel ve sanatsal etkinlikler yaparak bölgemizin tanıtımına bir nebze olsun katkı sağlamaya çalışıyoruz."

Oyun 18-19 Ocak tarihlerinde saat 19.00'da Kars Kültür ve Turizm Müdürlüğüne bağlı Kültür Merkezinde, 20 Ocak'ta ise Sarıkamış'ta sergilenecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kars'ta Otel Müşterilerine Tiyatro Keyfi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement