Kartepe'de Otel Bölgesine Giden Yol Kardan Ulaşıma Kapandı - Son Dakika
Güncel

Kartepe'de Otel Bölgesine Giden Yol Kardan Ulaşıma Kapandı

Kartepe\'de Otel Bölgesine Giden Yol Kardan Ulaşıma Kapandı

Kocaeli'de özellikle yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı görülürken Kartepe'de otel ve kayak merkezinin bulunduğu noktada kar kalınlığı yeniden 1 metrenin üzerine çıktı.

10.02.2015 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'de özellikle yüksek kesimlerde yoğun kar yağışı görülürken Kartepe'de otel ve kayak merkezinin bulunduğu noktada kar kalınlığı yeniden 1 metrenin üzerine çıktı. Saat 14.00'den itibaren de Kartepe'de otel ve kayak merkezine giden yol otele yakın noktada kardan kapandı.

Kocaeli bölgesinde kar yağışı dün akşam saatlerinde Kartepe'de, daha sonra kentin yüksekte kalan yerleşim birimlerine doğru inmeyle başladı. Kartep'de dünden bu yana aralıksız yağan kar yağışı sonucu, dün sabah lodosun etkisiyle 50 santime kadar düşen kar kalınlığı bugün öğle saatlerinde 1.5 metreye yaklaştı. Kartepe'nin otel bölgesine çıkan yol, ekiplerin sürekli çalışmasına rağmen etkili kar yağışı nedeniyle saat 14.00'den itibaren ulaşıma kapandı. Bu saatlerde otelin bulunduğu alana araçlar giriş- çıkış yapamıyor. Bu Kartepe dağ yolunda jandarma da araçların geçiş yapmaması için önlem aldı.

Kar yağışı Kocaeli Üniversitesi Kampusu'nün bulunduğu Umuttepe, Körfez İlçesi'nin İlimtepe, Kandıra, Körfez, Gölcük, Karamürsel ve Gebze ilçelerinin üst kesimlerinde de ektili olarak yağdı. Bu ilçelere bağlı, daha önce köy statüsünde bulunan ve ormanlık alanlar içinde kalan mahallelerin bir çoğuyla ulaşım sağlanamıyor. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kartepe'de Otel Bölgesine Giden Yol Kardan Ulaşıma Kapandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement