Kavak'ta Partilerin Bayramlaşma Programları - Son Dakika
Yerel

Kavak'ta Partilerin Bayramlaşma Programları

Kavak'ta AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarınca bayramlaşma programları düzenlendi.

06.10.2014 10:40

Kavak'ta AK Parti ve MHP İlçe Teşkilatlarınca bayramlaşma programları düzenlendi.

AK Parti İlçe Başkanlığındaki bayramlaşmaya, AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ladik Belediye Başkanı Selim Özbalcı, belediye meclisi üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

Milletvekili Demir, yaptığı konuşmada, vatandaşların bayramını kutlayarak, "İslam ülkeleri arasında sadece Türkiye olarak, bayramlarımızı huzurlu bir ortamda kutluyoruz. Diğer İslam ülkelerinde bayram kutlamaları buruk şekilde geçiyor. Perişan haldeler. Her bayram İslam ülkelerine saldırılar oluyor. Oralarda yaşayan Müslüman kardeşlerimiz için Allah'a dua edelim. Allah, oralardaki Müslümanlara da bayramları huzurlu ortamda kutlamayı ve geçirmeyi nasip etsin" dedi.

Daha sonra çıkışta, kendileriyle bayramlaşan bir çocuğa, AK Parti İlçe Başkanı Bülent Yüksel kol saati hediye etti.

Kurban Bayramı dolayısıyla MHP Kavak İlçe Başkanlığında da bayramlaşma programı düzenlendi. Buradaki bayramlaşmaya İlçe Başkanı Cahit Kamber, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı.

Kamber, burada yaptığı konuşmada, partililerin, Kavak halkının ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutlayarak sağlık, hoşgörü ve esenlikler diledi. - Samsun

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kavak'ta Partilerin Bayramlaşma Programları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement