Kayıp Kaynakçının Cesedi Seyhan Nehri'nden Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Kaynakçının Cesedi Seyhan Nehri'nden Bulundu

Kayıp Kaynakçının Cesedi Seyhan Nehri\'nden Bulundu

Adana'da tartıştığı eşi ve yakınlarına not bıraktıktan sonra evden ayrılan 32 yaşındaki Oktay Kulak'ın cesedi, Seyhan Nehri'nde bulundu.

02.02.2015 14:52  Güncelleme: 16:52

Ağabeyi Soner Kulak tarafından teşhis edilen ve 3 ay önce baba olduğu belirtilen Oktay Kulak'ın cesedi ölüm nedeninin tespit edilebilesi için Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.


Merkez Çukurova İlçesi'nin Huzurevleri Mahallesi'nde oturan kaynak ustası Oktay Kulak, 10 Ocak'ta eşi Gül Çağan Kulak ile tartıştı. Eşi uyuduktan sonra aynı gece geç saatte intihar notu bırakan Oktay Kulak, evden ayrıldı. Sabah kalktığında notu bulan Gül Çağan Kulak ile yakınları kayıp dilekçesi vererek 3 ay önce baba olan Kulak'ı aramaya başladı.

Oktay Kulak'ı bulabilmek için savcılık kararı ile cep telefonunu takibe alan polis, sinyalin son olarak Seyhan Nehri kıyısında kesildiğini belirledi. Kulak'ın nehre atlamış olabileceğini değerlendiren ekipler, yaptıkları aramalardan sonuç alamadı. Bu sabah saatlerinde merkez Seyhan İlçesi Mestanzade Mahallesi yakınındaki Regülatör Köprü'den geçenler, Seyhan Nehri'nde ceset görüp, polise haber verdi.

Dalgıç polisler tarafından çıkartılan cesedin kayıp olarak aranan Oktay Kulak'a ait olduğu belirlendi. Olay yerine gelerek kardeşini teşhis eden ağabeyi Sonar Kulak, gözyaşlarına boğuldu.

Kulak'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumu'na götürülürken olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayıp Kaynakçının Cesedi Seyhan Nehri'nden Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement