Kayıp Şahsın Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Kayıp Şahsın Cesedi Bulundu

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde bir piknik alanında tabancayla öldürülmüş olarak bulunan erkek cesedinin, 17 gündür kayıp olan 35 yaşındaki 3 çocuk babası Ökkeş Şimşek’e ait olduğu öğrenildi.

24.02.2015 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'in İslahiye ilçesinde bir piknik alanında tabancayla öldürülmüş olarak bulunan erkek cesedinin, 17 gündür kayıp olan 35 yaşındaki 3 çocuk babası Ökkeş Şimşek'e ait olduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, İslahiye ilçesine bağlı Fevzipaşa Mahallesi Hasanbeyli yolu üzerindeki bir piknik alanında vatandaşlar tarafından sabah saatlerinde bir erkek cesedi bulundu. Tabancayla vurularak öldürülen erkek cesedini gören vatandaşlar jandarma ekiplerine bilgi verdi. Olay yerine gelen jandarma ekiplerinin incelemesi sonucu, cesedin 17 gün önce kaybolan 35 yaşındaki 3 çocuk babası Ökkeş Şimşek ait olduğu bildirildi. Aslen Nurdağı ilçesi Sayburun Mahallesi'nden olan Ökkeş Şimşek'in Kahramanmaraş'ta ikamet ettiği öğrenildi.

Acı haberi alan Ökkeş Şimşek'in yakınları olay yerine geldiklerinde sinir krizleri geçirdi. Cesedi görünce feryat eden yakınları güçlükle teskin edilmeye çalışıldı.

Tabancayla vurularak öldürüldüğü tespit edilen Şimşek'in katil zanlı veya zanlılarının yakalanması için soruşturma başlatıldı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kayıp Şahsın Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement