Kaymakam Beyaz Yıldız 'Dan Veda Yemeği - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Beyaz Yıldız 'Dan Veda Yemeği

Kaymakam Beyaz Yıldız \'Dan Veda Yemeği

GAZİANTEP(İHA) Gaziantep İslahiye Kaymakamlığından, Çorum Sungurlu Kaymakamlığı'na atana Osman Beyaz Yıldız veda yemeği düzenlendi.

16.08.2013 12:36

GAZİANTEP(İHA) Gaziantep İslahiye Kaymakamlığından, Çorum Sungurlu Kaymakamlığı'na atana Osman Beyaz Yıldız veda yemeği düzenlendi.

İslahiye Ticaret Odası toplantı salonunda düzenlen veda yemeğine Nurdağı Kaymakamı Seyfullah Ordueri, İslahiye Belediye Başkan yardımcısı Mehmet Uludağ, 106. Topçu Alay ve Garnizon Komutan Vekili Topçu Albay Kıvan Özkan, Cumhuriyet Savcısı Ramazan Kültür,İlçe Emniyet Müdürü Enver Soylu, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Jandarma Binbaşı Ömür Hal Beşikçi, İslahiye Askerlik Şube Başkanı Binbaşı Mehmet Bülbül, AK Parti İlçe teşkilatlardan sorumlu Başkanı Mehmet Aslan, İslahiye Ticaret Odası Başkanı Kemal Vural, AK Parti il genel meclis üyeleri Mehmet Hamza oğlu, Selim Çetin, DP İl genel meclis üyesi Ömer Şahin, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Banka Müdürleri daire amirleri, köy ve mahalle muhtarları yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

Yemekte veda konuşması yapan Kaymakam Yıldız katılımcılara teşekkür ederek, "2 yıl sizlerle birlikte bulunmanın ben mutluluğunu yaşadım. İslahiye'yi kendi memleketim gibi gördüm. İslahiyelilere bundan sonra gittiğim tüm yerlerde kapımın açık olduğunu bilmeleri istiyorum. İslahiye'nin ekmeğini yedik suyunu içtik, ve güzel arkadaşlıklar dostluklar edindim. Bizler memur insanlarız çalıştığız her yerde mutlaka bir gün ayrılacağız bu nedenle bu tür geceler hüzünlü gecelerdir. Emek verdiğiniz ve dostluklar kurduğunuz bir ortamdan ayrılmanın burukluğunu yaşıyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Beyaz Yıldız 'Dan Veda Yemeği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement