Kaymakam Erdem'den, Bayram Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Erdem'den, Bayram Mesajı

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

26.07.2014 17:15

Arpaçay Kaymakamı Faruk Erdem, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Erdem, mesajında, kültürümüzde dini bayramların sosyal dayanışma, barış ve kardeşliğin yaşanmasında önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, bayramların aynı duyguyu ve heyecanı milletçe paylaştığını vurguladı.

Bayramların, milli birlik ve beraberliği bir arada tuttuğunu ifade eden Erdem, şunları kaydetti:

"Bu anlamda bayramlarımız toplumsal birliği sağlayan değerlerimizi, zenginliklerimizi yaşama fırsatı bulduğumuz ve günlük yaşam içerisinde yeteri kadar hayata yansıtamadığımız paylaşma, ziyaret etme, gönül alma gibi kardeşlik araçlarını manevi yapımızın olgunlaşmasında aracı yapmaktadır. Mübarek ramazan ikliminin pınarlarından fışkıran sevgi ve hoşgörü geleceğe dair umutları canlandırmaktadır."

Kaymakam Erdem, dünyanın kanayan yarası Ortadoğu coğrafyasında ve özellikle Filistin'de akan kanın durması, barışın egemen olması şüphesiz ülkemiz gibi serhat şehri Arpaçay'da da bayramın huzur içinde kutlanmasına ayrı bir anlam katacağına dikkati çekerek, "Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının ülkemize, milletimize ve tüm insanlık alemine kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini temenni eder, Ramazan bayramınızı en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım." ifadelerini kullandı. - Kars

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kaymakam Erdem'den, Bayram Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement