Kaymakam Erkan'dan Teşekkür Mesajı - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Erkan'dan Teşekkür Mesajı

Kaymakam Erkan\'dan Teşekkür Mesajı

Bitlis’in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 15 Temmuz’da yapılan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısı ile sokaklara çıkarak son güne kadar demokrasi nöbetini sürdüren ilçe halkına teşekkür etti.

11.08.2016 15:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bitlis'in Tatvan Kaymakamı Murat Erkan, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) tarafından 15 Temmuz'da yapılan darbe girişiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı ile sokaklara çıkarak son güne kadar demokrasi nöbetini sürdüren ilçe halkına teşekkür etti.

Yayımladığı teşekkür mesajında, 15 Temmuz gecesinden bu yana ilçede demokrasi nöbetlerini sürdüren halka teşekkürlerini ileten Kaymakam Murat Erkan, "Türk milletinin, devletimizin bütün kurumlarını hedef alan ilkel, çağdışı, hezeyan dolu, anlayış ve kafaların ürünü olan 15 Temmuz darbe girişimine karşı gösterdiği direniş örneği ile tarihe geçti. Darbeci hainlere karşı ilçe halkımız ilk günden bu yana en sert şekilde tepkisini ve iradesini ortaya koydu. 15 Temmuz'da darbeci hainler tarafından demokrasimize ve milli idaremize yapılmak istenen darbe girişimi çok şükür halkımızın desteği ile bertaraf edilmiştir. Halkımızın ülkemiz genelinde bu darbe girişimine karşı göstermiş olduğu direniş ve duyarlılık örneği takdire şayandır. Nitekim tüm ülke genelinde olduğu gibi ilçemizde de demokrasi nöbetleri için meydanlara çıkarak ilk günden son güne kadar nöbetlerini sürdüren ilçe halkımız, darbeci zihniyete en büyük darbeyi vurmuştur. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın çağrısı üzerine 15 Temmuz'dan bu yana meydanlara çıkan ilçe halkımız bir kez daha birlik ve beraberliğin en güzel adımlarını atmıştır. Bu durum karşısında tüm Türkiye'de olduğu gibi ilçemizde de halkımız darbeye 'dur' demiş ve bu sayede de cuntacıların hedeflerine ulaşmasına imkan vermemiştir. İlçe halkımız yediden yetmişe, kadını erkeği, yaşlısı genci ve kucaklarında çocuklarıyla milli iradeye sahip çıkmıştır. Rabbim bizlere bir daha böyle günler göstermesin. Bu vesileyle; demokrasisine sahip çıkan, ülkesinin bütünlüğünü ve bağımsızlığını sahiplenen başta ilçe halkımıza, polisimize, askerimize, kurum amirlerimize teşekkür eder, şükranlarımı sunarım. Ayrıca, demokrasimiz için canlarını ortaya koyarak şehit düşen vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da Allah'tan acil şifalar diliyorum" diye konuştu. - BİTLİS

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Erkan'dan Teşekkür Mesajı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement