Kaymakam Kırlı Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika
Yerel

Kaymakam Kırlı Demokrasi Nöbetinde

Kaymakam Kırlı Demokrasi Nöbetinde

MUŞ (İHA) – Muş’un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.

20.07.2016 10:27

MUŞ (İHA) – Muş'un Malazgirt Kaymakamı Soner Kırlı, vatandaşlarla birlikte demokrasi nöbeti tuttu.

Darbe girişiminden sonra her geceyi dışarıda geçiren Malazgirtli vatandaşlara bu gece İlçe Kaymakamı Soner Kırlı da katıldı. Malazgirt Cumhuriyet Meydanı'nda vatandaşlarla bir araya gelen Kaymakam Kırlı, onlarla sohbet edip, birlik ve beraberlik mesajları verdi.

Toplanan kalabalıkla uzun bir süre sohbet eden Kaymakam Kırlı, her gece sabaha kadar evlerinden gelip demokrasi nöbetine katılan Malazgirt halkına gösterdikleri bu duyarlı davranıştan dolayı teşekkür etti. "Gün birlik beraberlik günüdür" diyen Kaymamam Kırlı, " Türkiye'mizi karanlık bir mecraya sürüklemek isteyen cuntanın, kanlı ve başarısız darbe girişimi sonrasında, tüm Türkiye'de sokağa dökülen halkımıza çok teşekkür ederiz. Bunların amacı bölmek, parçalamak ama biz bu oyunlara gelmeyeceğiz. El ele tutuşacağız ve bunlar amaçlarına ulaşamayacaklar. Allah bugünlerde olduğu gibi her daim birlik beraberlimizi daim etsin" dedi.

Saat 00.30'a kadar vatandaşlarla birlikte oturan Kaymakam Kırlı; semaver çayı içti, vatandaşlara çeşitli ikramında bulunuldu.

Cumhuriyet Meydanı'nda yapılan demokrasi nöbetinde Kaymakam Soner Kırlı, İlçe Emniyet Müdürü Ömer Akpınar, AK Parti İlçe Başkanı Kenan Deniz, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kaymakam Kırlı Demokrasi Nöbetinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement