Kaynanasına Kızan Gelin, Çocuklarıyla Çıktığı Evine Bir Daha Dönmedi - Son Dakika
Yerel

Kaynanasına Kızan Gelin, Çocuklarıyla Çıktığı Evine Bir Daha Dönmedi

Kaynanasına Kızan Gelin, Çocuklarıyla Çıktığı Evine Bir Daha Dönmedi

Batmanda ikamet eden 2 çocuk annesi 27 yaşındaki Emine Lazım, kaynanasıyla tartıştıktan sonra çıktığı evine bir daha dönmedi.

29.11.2015 13:09

Batman'da Anne ve 2 çocuğu kayıp

1 hafta önce kaynanası ile tartıştıktan sonra 2 çocuğunu alarak evden çıkan 27 yaşındaki Emine Lazım'dan haber alınamıyor.

Batman Merkez İluh Mahallesi Yaşam Caddesi No:24'te kaynanası ile birlikte ikamet eden Emine Lazım, henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı kaynanası ile tartıştı.

Tartışma sırasında, yaşları 4 ve 6 arasında değişen bir kız ve erkek iki çocuğunu alarak dışarı çıkan Lazım, bir daha dönmedi.

Eşinden ve çocuklarından günlerdir haber alamayan 35 yaşındaki Mehmet Lazım, yerini gören veya bilenlerin kendisine haber vermesini istedi.

Eşi ve çocuklarının hayatından endişe duyduğunu söyleyen Lazım "Eşim, annemle tartışmış. Ayın 24 da Salı günü Saat 14.00'de kızımı ve oğlumu alarak evden çıkmış. Bir daha geri dönmedi. Kendisine bir türlü ulaşamadık. Hayatlarından endişe duymaya başladım. Allah rızası için, yerlerini bilen veya görenlerin 0536 326 43 27 no'lu hattan bana ulaşmalarını istiyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Kaynanasına Kızan Gelin, Çocuklarıyla Çıktığı Evine Bir Daha Dönmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement