Kayseri'de Selde Yaşamını Yitiren Çoban Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Kayseri'de Selde Yaşamını Yitiren Çoban Toprağa Verildi

Kayseri\'de Selde Yaşamını Yitiren Çoban Toprağa Verildi

Kayseri'nin yeşilhisar ilçesinde dün meydana gelen selde hayatını kaybeden 24 yaşındaki çoban Bayram Soyak, son yolculuğuna uğurlandı.

08.07.2016 14:58

Kayseri'nin yeşilhisar ilçesinde dün meydana gelen selde hayatını kaybeden 24 yaşındaki çoban Bayram Soyak, son yolculuğuna uğurlandı.

Yeşilhisar ilçesinde dün sağanak yağış sonrası oluşan sel sularına kapılan çoban Bayram Soyak yaşamını yitirdi. Evli ve 2 çocuk babası SoyaK, bugün Cuma namazının ardından Yeşilhisar'daki Camii Kebir'de kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

YARALAR SARILIYOR

Yeşilhisar'da etkili olan yağışların sele dönüşmesi nedeniyle Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı KASKİ Genel Müdürlüğü ile Fen İşleri, Kırsal Hizmetler ve İtfaiye Daire Başkanlıklarına bağlı ekipler ilçeye gönderildi. Büyükşehir Belediyesi 48 araçla müdahalede bulunarak çalışmalara başladı ve selin verdiği hasarı gidermek için kesintisiz olarak çalışmalarını sürdürdü. Çalışmaları olayın hemen ardından ilçeye giden Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan koordine etti. Beyhan, Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz ile birlikte ilçede sel nedeniyle hasar gören tüm mahalleleri gezerek durumu yerinde gördü. Yeşilhisar Belediye Başkanı Abdülkadir Akdeniz, 1 kişiyi selde kaybetmenin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, Yeşilhisarlılara baş sağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti. Yeşilhisar'daki Bayırçay'ın ıslah edilmiş olması nedeniyle taşmamasının daha büyük bir felaketi önlediğini dile getiren Akdeniz, başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere yardımlarını esirgemeyen çevre belediyelere teşekkür etti.

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan da bayram günü yaşanan sel felaketinin üzüntüsünü yaşadıklarını belirterek, bir an önce hayatı normal haline getirmeye çalıştıklarını söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de, Yeşilhisar'daki hasarı bir an önce gidermek için her türlü gayreti göstereceklerini belirtti.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri'de Selde Yaşamını Yitiren Çoban Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement