Kayseri Lisesi Mezunları Buluştu - Son Dakika
Yerel

Kayseri Lisesi Mezunları Buluştu

Kayseri Lisesi Mezunları Buluştu

Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen Kayseri Lisesi Mezunları 123. Yıl Geleneksel Büyük Buluşmanın 3’üncüsü gerçekleştirildi.

07.05.2016 12:48

Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği tarafından organize edilen Kayseri Lisesi Mezunları 123. Yıl Geleneksel Büyük Buluşmanın 3'üncüsü gerçekleştirildi.

Kayseri Lisesi'nde düzenlenen buluşmaya, Kayseri Valisi Orhan Düzgün, AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahid Özden ve Kayseri Lisesi mezunları katıldı. Etkinlik hakkında bilgiler veren Taş Mektep Kayseri Lisesi Mezunları Derneği Başkanı Fevzi Önder, "Biz dernekleşerek geleneksel hale getirdiğimiz buluşma programları hazırlıyoruz. Bu sene de 3'üncüsünü düzenliyoruz. Her sene sayımız artarak gidiyor ve burada buluşuyoruz. Bunu bir gelenek haline getirip gelecek nesillerinde bunu devam ettirmesi en büyük arzumuzdur. Katılan herkese teşekkür ediyorum. Amacımız, mezunlarımız arasında ki birlik ve beraberliği ve kopmamalarını sağlamak ve 50 yıldır birbirini görmeyen arkadaşları kavuşturmaktır. Bunda da son derece başarılı olduğumuzu düşünüyoruz. İnşallah daha iyilerini yapacağız" ifadelerini kullandı.

Buluşmada, Kayseri Lisesi mezunları birbirleri ile sohbet ederek, hatıra fotoğrafı çekindi. - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kayseri Lisesi Mezunları Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement