Kayseri Müftülüğü'nden Mültecilere 8 Tır Yardım Malzemesi - Son Dakika
Güncel

Kayseri Müftülüğü'nden Mültecilere 8 Tır Yardım Malzemesi

Kayseri Müftülüğü\'nden Mültecilere 8 Tır Yardım Malzemesi

Kayseri müftülüğü tarafından başlatılan 'Şimdi Yaraları Sarma Zamanı' projesi kapsamında, içerisinde temel gıda maddeleri ve mobilyanın bulunduğu 8 yardım TIR'ı, Hatay Reyhanlı ve Şanlıurfa'daki mülteci kamplarına ulaştırılmak üzere dualarla uğurlandı.

06.05.2016 17:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kayseri müftülüğü tarafından başlatılan 'Şimdi Yaraları Sarma Zamanı' projesi kapsamında, içerisinde temel gıda maddeleri ve mobilyanın bulunduğu 8 yardım TIR'ı, Hatay Reyhanlı ve Şanlıurfa'daki mülteci kamplarına ulaştırılmak üzere dualarla uğurlandı.

Uğurlama törenine Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, İl Müftüsü Doç.Dr Şahin Güven ve din görevlileri katıldı. Törende konuşan İl Müftüsü Şahin Güven, Mülteci kamplarında kalan insanlara yönelik düzenlenen yardım kampanyasında Kayserililer'in seferber olduğu belirterek, "Reyhanlı ve Şanlıurfa'daki mülteci kamplarına ulaştırılmak üzere su, un ve mobilyadan oluşan 8 TIR yardım malzemesi yola çıkacak" dedi.

Vali Yardımcısı Mehmet Emin Avcı, ise Kayseri'nin kadem şehri olduğunun bir göstergesini daha yapılan bu yardımla bir kez daha ortaya çıktığını ifade etti. Konuşmaların ardından yapılan dua ile yardım TIR'ları mültecilere ulaştırılmak üzere yola çıktı.

- Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kayseri Müftülüğü'nden Mültecilere 8 Tır Yardım Malzemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement