Kazada Ölen Arkadaşları İçin İkinci Eylemi Yaptılar - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Arkadaşları İçin İkinci Eylemi Yaptılar

Kazada Ölen Arkadaşları İçin İkinci Eylemi Yaptılar

Bartın’ın Amasra ilçesinde trafiğe kapalı olan tünel bağlantı yolunda 1 hafta önce meydana gelen kazada hayatını kaybeden lise son sınıf öğrencisi Onur Toprakdelen’in arkadaşları, kazanın meydana geldiği yolda ikinci kez eylem yaptı.

16.11.2014 18:42

Bartın'ın Amasra ilçesinde trafiğe kapalı olan tünel bağlantı yolunda 1 hafta önce meydana gelen kazada hayatını kaybeden lise son sınıf öğrencisi Onur Toprakdelen'in arkadaşları, kazanın meydana geldiği yolda ikinci kez eylem yaptı.

Kazanın meydana geldiği gece kurulmayan bariyerlerin ve uyarı ışıklarının düzenli olarak kaza sonrası koyulduğunu ifade eden öğrenciler, bu önlemlerin kaza olmadan önce alınması halinde arkadaşları Onur Toprakdelen'in şu anda yaşayacağını söyleyerek tepki gösterdiler. Onur'un hayatını kaybettiği tünel bağlantı yolu girişine gelmeye başlayan grup basın açıklaması yaptı. Ellerinde pankartlar taşıyan yaklaşık 100 kişiden oluşan grup basın açıklamasının ardından sloganlar atarak olaysız şekilde dağıldı. Eyleme Eğitim-Sen Amasra Temsilciliği de destek verdi.

Bir hafta önce Amasra Tüneli bağlantı yolunda bir otomobilin, yolu karşıdan karşıya kapatmak amacı ile kullanılan vincin demirlerine çarpması sonucu meydana gelen kazada 18 yaşındaki Onur Toprakdelen hayatını kaybetmiş, 3 kişi de ağır yaralanmıştı. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Arkadaşları İçin İkinci Eylemi Yaptılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement