Kazada Ölen Polis Memuru, Törenle Memleketi Elazığ'a Uğurlandı (2) - Son Dakika
Güncel

Kazada Ölen Polis Memuru, Törenle Memleketi Elazığ'a Uğurlandı (2)

Kazada Ölen Polis Memuru, Törenle Memleketi Elazığ\'a Uğurlandı (2)

Bir TÖREN DE KÖYCEĞİZ'DE Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde otelin çatısında çıkan yangını söndürmeye çalışan itfaiye aracının geri manevra yaparken çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren polis memuru 44 yaşındaki Bülent Durgun için bir tören de Köyceğiz Kaymakamlığı önünde düzenlendi.

25.12.2015 16:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bir TÖREN DE KÖYCEĞİZ'DE

Muğla'nın Köyceğiz İlçesi'nde otelin çatısında çıkan yangını söndürmeye çalışan itfaiye aracının geri manevra yaparken çarpması sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren polis memuru 44 yaşındaki Bülent Durgun için bir tören de Köyceğiz Kaymakamlığı önünde düzenlendi.

Törene Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Ortaca Kaymakamı Fatih Ürkmezer, AK Partili Köyceğiz Belediye Başkanı Kamil Ceylan, Köyceğiz İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Evren Kaplan, Köyceğiz İlçe Emniyet Müdürü Burhan Şahin, Durgun'un eşi Ayşe Durgun (39), çocukları Taha (12) ve Efe Durgun (9), siyasi partilerin temsilcileri, itfaiye çalışanları ve meslektaşları katıldı.

Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale törendeki konuşmasında, "Şehidimiz görevi süresince, üstün görev anlayışı, yüksek ahlakı ve disiplini ile ülkemize, milletimize ve polis teşkilatına sadakatle hizmet etmiş, başarılı ve örnek bir personeldi. Bu acıyı tarif etmenin acizliği içerisindeyiz. Başımız sağolsun" dedi.

Köyceğiz Müftüsü Abdullah Kır tarafından okunan duanın ardından polis Durgun'un cenazesi, bir süre omuzlarda taşındıktan sonra cenaze aracına konularak eskort eşliğinde Dalaman ilçesindeki evinin önüne getirildi. Burada helallik alınmasının ardından Durgun'un cenazesi memketi Elazığ'da toprağa verilmek üzere Dalaman Havalimanı'na götürüldü. - Demirkale

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Ölen Polis Memuru, Törenle Memleketi Elazığ'a Uğurlandı (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement