Kazada Yaralanan CHP'li Gümüş'ün Hayati Riski Yok - Son Dakika
Güncel

Kazada Yaralanan CHP'li Gümüş'ün Hayati Riski Yok

Eskişehir yakınlarında otomobiliyle geçirdiği kazada yaralanan CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş'ün tedavisinin sürdüğü, ancak bazı haberlerde iddia edildiği gibi komada ve bilincinin kapalı olmadığı bildirildi.

09.01.2015 18:36

Eskişehir yakınlarında otomobiliyle geçirdiği kazada yaralanan CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş'ün tedavisinin sürdüğü, ancak bazı haberlerde iddia edildiği gibi komada ve bilincinin kapalı olmadığı bildirildi.

CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, geçen çarşamba günü kendi kullandığı otomobille Ankara'ya giderken Eskişehir'in Sivrihisar İlçesi yakınlarında kaza geçirip yaralandı. Kazanın ardından CHP Milletvekili Gümüş'ün komaya girdiği ve bilincinin kapalı olduğu şeklinde bazı haberler yayınlandı. Bu haberler üzerine Milletvekili Gümüş'ün Basın Bürosu'ndan bir yazılı açıklama yapılarak, şöyle denildi:

"CHP Balıkesir Milletvekili Haluk Ahmet Gümüş, Balıkesir'de kar fırtınası nedeniyle zarar gören köyleri ziyareti sonrası kendi kullandığı otomobille Ankara'ya dönüş yolundayken önünde meydana gelen hasarlı kaza için yavaşladığı sırada arkadan gelen başka bir aracın çarpmasıyla yaralanmıştır. Ambulans ile kaldırıldığı Sivrihisar Devlet Hastanesi'nden Ankara'da Başkent Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilmiştir. Hayati riski yoktur. Bazı basın organlarında aracının kaydığı, şarampole yuvarlandığı, bilincinin kapalı olduğu ve komada olduğu gibi yayınlanan haberler gerçeği yansıtmamaktadır. Kaburga kemiklerinde, omuzlarında ve kol bileğinde kırıklar mevcuttur. Halen hastanede gözetim altında tutulmaktadır. Kaza anından beri bilinci hiç kapanmamış olup, hayati organlarında risk bulunmamaktadır. Milletvekilimizin en kısa zamanda sağlığına kavuşarak çalışmalarına devam etmesi için gerekli her tür önlem alınmaktadır. Doktorlar tarafından sürekli takip edilmektedir. Kendisine acil şifalar diliyoruz." - Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazada Yaralanan CHP'li Gümüş'ün Hayati Riski Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement