Kazakistan'da 13. Uluslararası Turizm Fuarı - Son Dakika
Güncel

Kazakistan'da 13. Uluslararası Turizm Fuarı

Kazakistan\'da 13. Uluslararası Turizm Fuarı

ASTANA (AA) – Kazakistan'da 13. Uluslararası Turizm Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

29.09.2016 13:51

ASTANA (AA) – Kazakistan'da 13. Uluslararası Turizm Fuarı kapılarını ziyaretçilere açtı.

Başkent Astana'daki Körme Fuar Merkezi'nde başlayan fuara aralarında Türkiye, Macaristan, Vietnam, Almanya, Gürcistan, Hindistan, Çin ve Rusya'nın da bulunduğu 14 ülkeden 100'den fazla turizm ve havacılık şirketi katılıyor.

Turizm şirketleri temsilcilerinin, ziyaretçilere ülkelerindeki turizm olanakları hakkında bilgi verdiği fuarda, kış turlarına yönelik seminerler de düzenlendi.

Fuarın organizasyonunu üstlenen firma temsilcisi Snejana Şamsudinova, etkinliğin her yıl sonbaharda yapıldığını belirterek, farklı ülkelerden gelen turizm şirketlerinin yeni hizmet ve tur paketlerini tanıttığını söyledi.

Bu yıl Türkiye'den şirketlerin fuara doğrudan değil, Kazakistan'daki temsilcileri aracılığıyla katıldığını ifade eden Şamsudinova, "Türk hükümeti, turizm şirketlerini desteklediği için her zaman fuarlarımıza katılıyor. Önümüzdeki yıl Türk şirketlerinin doğrudan katılacağını umut ediyoruz." dedi.

Şamsudinova, fuarın turizm şirketleri arasında deneyim alışverişine olanak tanıyarak sektörün kalkınmasına katkı sağlayacağını umduğunu sözlerine ekledi.

Fuar 1 Ekim'de kadar devam edecek.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kazakistan'da 13. Uluslararası Turizm Fuarı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement