Kazan Belediyesi'nde Whatsapp İhbat Hattı - Son Dakika
Güncel

Kazan Belediyesi'nde Whatsapp İhbat Hattı

Kazan Belediyesi\'nde Whatsapp İhbat Hattı

Kazan Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek ve aksaklıklara zamanında müdahale edebilmek üzere whatsapp ihbar hattı oluşturdu.

21.03.2016 14:15

Kazan Belediyesi, vatandaşlara daha hızlı hizmet verebilmek ve aksaklıklara zamanında müdahale edebilmek üzere whatsapp ihbar hattı oluşturdu.

Teknolojiyi ve sosyal medyayı yakından takip eden Kazan Belediyesi, yeni bir uygulamaya başladı. Belediye, whatsapp uygulaması üzerinden ihbar hattı oluşturdu. Vatandaşlar gördükleri aksaklıkları whatsapp ihbar hattı üzerinden direkt olarak yetkililere ulaşabilecek. Vatandaşlar, akıllı cep telefonlarından gördükleri aksaklıkları, şahit oldukları gelişmeleri veya memnuniyetlerini whatsapp ihbar hattı üzerinden yazarak, fotoğraflayarak veya videoya alarak sesini yetkililere daha hızlı ulaşabilecek. Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün de direkt olarak gördüğü paylaşımlar sayesinde vatandaşlar seslerini en yetkili kişiye rahatlıkla duyurabilecek.

Sosyal Belediyeciliğin gereğini her platformda yerine getirmeye çalışan Kazan Belediyesi, aynı şekilde facebook ve twitter üzerinden de benzer hizmeti veriyor. Twitter'ı aktif kullanan Belediye Başkanı Lokman Ertürk'ün talimatıyla kurulan whatsapp ihbar hattı vatandaşlardan da tam not aldı. Tanıtım filmleri ve çeşitli yollardan whatsapp uygulamasını geçtiklerini duyuran Kazan Belediyesi, bu yönüyle Türkiye'de ilkler arasında yer aldı.

Konu hakkında açıklama yapan Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, "Kazan Belediyesi'nin başarısında vatandaş odaklı hizmet her zaman ön planda olmuştur. Kazan'ın gelişiminde ve değişiminde belediyenin yönettiği bir halk değil, halkın katılımlarıyla yönetilen bir Belediye anlayışını da kendimize ilke edindik. Bu doğrultuda teknolojik tüm yenilikleri takip ediyor ve uygulamaya alıyoruz. Whatsapp uygulaması zaman kaybının önüne geçecek bir uygulama"dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazan Belediyesi'nde Whatsapp İhbat Hattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement