Kazan'da Çevreci Müteahhitler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Kazan'da Çevreci Müteahhitler Ödüllendirildi

Kazan\'da Çevreci Müteahhitler Ödüllendirildi

Kazan'da yaptıkları binalarda dış estetiğe önem verip çevre düzenlemesini en iyi yapan müteahhitler, Kazan Belediyesi tarafından ödüllendirildi.

04.03.2014 12:08  Güncelleme: 12:20

Kazan'da yaptıkları binalarda dış estetiğe önem verip çevre düzenlemesini en iyi yapan müteahhitler, Kazan Belediyesi tarafından ödüllendirildi.

Belediye meclisi kararıyla, 2013 yılında inşaatını tamamlayarak yapı kullanım izin belgesi alan 70 çok katlı binada iç dış estetik ve çevre düzenlemesi, modern görüntü, kullanılan malzeme kalitesi gibi kriterleri en iyi şekilde yerine getiren müteahhitleri belirlemek için 5 kişilik komisyon kuruldu. Hacı Bekir Ünüvar'ın başkanlığındaki komisyon ilk üçe giren bina ve müteahhitleri tespit etti.

Komisyonun değerlendirmesinde birinciliği Akis İnşaat, ikinciliği Aydın İnşaat, üçüncülüğü de Metehan İnşaat elde etti.

Belediye Köprübaşı Sosyal Tesislerinde düzenlenen törenle çevreci müteahhitlere ödüllerini veren Kazan Belediye Başkanı Lokman Ertürk, Kazan'ın estetik bakımından güzelleştirilmesine katkıda bulunan inşaat sektörünün bu güzel örneklerinin çoğalmasını beklediklerini belirterek, "Kazan sürekli yeni yatırımlarla gelişiyor, büyüyor. İlçemizin daha güzel ve yaşanılabilir bir yer haline gelmesi için belediye olarak tüm gücümüzle çalışıyoruz" dedi.

Değerlendirmede birinciliği elde eden Akis İnşaat adına konuşan şirket müdürü Memduh Durmuşoğlu, uzun zamandır Ankara merkezde faaliyet gösterdiklerini ancak değişim ve gelişimi gördükleri için Kazan'ı tercih ettiklerini ve ilk inşaatlarını yaptıklarını söyledi.

Dereceye giren müteahhitlerle binaların mimarlarına plaket, çiçek ve kalem hediye edildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kazan'da Çevreci Müteahhitler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement