Kazan Palet Yüklü Tır, Hayvan Yemi Yüklü Kamyona Çarptı 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kazan Palet Yüklü Tır, Hayvan Yemi Yüklü Kamyona Çarptı 1 Yaralı

Kazan Palet Yüklü Tır, Hayvan Yemi Yüklü Kamyona Çarptı 1 Yaralı

Palet yüklü TIR, hayvan yemi yüklü kamyona çarptı: 1 yaralı ANKARA'nın Kazan ilçesinde yük taşımak amaçlı kullanılan palet yüklü bir Tır, hayvan yemi yüklü bir kamyona arkadan çarptı, 1 kişi ağır yaralandı.

13.03.2015 12:51
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Palet yüklü TIR, hayvan yemi yüklü kamyona çarptı: 1 yaralı

ANKARA'nın Kazan ilçesinde yük taşımak amaçlı kullanılan palet yüklü bir Tır, hayvan yemi yüklü bir kamyona arkadan çarptı, 1 kişi ağır yaralandı. Kamyonun dorsesine arkadan giren Tır, çekici yardımıyla birbirinden ayrılarak yol trafiğe açıldı.

Kaza, dün gece Kazan ilçesinde meydana geldi. Murat Kaya'nın kullandığı 67 AT 420 plakalı palet yüklü Tır, Zonguldak'tan Isparta'ya giderken Kazan'da kontrolsüz kavşattan aynı yöne gitmek için yol çıkan Vedat Arlı yönetimindeki 06 U8421 plakalı hayvan yemi yüklü kamyona arkadan çarptı. Çarpmanın ardından 200 metre gittikten sonra ancak durabilen araçlardan Tır'da bulunan sürücünün babası Mehmet Kaya başına aldığı darbelerle ağır yaralandı.

112 Hızır Acil Ekiplerinin kaza yerinde ilk müdahalesinin ardından Hamdi Eriş Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralının kafatası ve kalçasında kırıklar olduğu tespit edildi. Bilinci kapalı olarak Yıldırım Beyazıt Eğitim Araştırma Hastanesi'ne sevk edilen yaralının hayati tehlikeyi atlattığı ve hastanede tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Öte yandan buz pistine dönen yolda uyarı amaçlı trafik işaretleri konulması ve polis çakarlarının çalışmasına rağmen bazı sürücüler kaza yerinden geçerken süratlerini düşürmemesi dikkatlerden kaçmadı. Karayolları ekipleri ise kazanın ardından havanın yağışlı olması ve Tır'dan dökülen motor yağı nedeniyle buz pistine dönen karayolunda ikinci bir kazanın yaşanmaması için yolu temizledi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kazan Palet Yüklü Tır, Hayvan Yemi Yüklü Kamyona Çarptı 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • araç sahibi: kazadan sora karayollarının yolutuzlamasına ne demeli, illa bi bedel ödenmesimi lazım önlem almak için 1 0 Yanıtla

Advertisement