Keçiören'de Bozuk Yollara Geçit Yok - Son Dakika
Yerel

Keçiören'de Bozuk Yollara Geçit Yok

Keçiören\'de Bozuk Yollara Geçit Yok

Keçiören Belediyesi, kış şartlarının ilçedeki asfalt ve kaldırımlara verdiği zararı onarmak üzere harekete geçti.

30.04.2015 10:25

Keçiören Belediyesi, kış şartlarının ilçedeki asfalt ve kaldırımlara verdiği zararı onarmak üzere harekete geçti.

Keçiören Belediyesi ekipleri sokak sokak tarama yaparak asfaltlardaki yıpranmaları gidermek ve yolları daha güvenli ve sağlıklı bir görünüme kavuşturmak için kolları sıvadı. 15 Nisan'dan beri yapılan çalışmalarla birçok mahalle yeni yollarına kavuştu. Yayla Mahallesi 1514., 1507. ve 232. sokaklar ile Çaldıran Mahallesi 491. ve 489. sokaklara asfalt serimi yapıldı. Bağlarbaşı Mahallesi 451. Sokak ve Kanuni Mahallesi 846. Sokak'ta da asfalt serim çalışması yapılarak asfalt seferberliği sürdürülüyor. Kanuni Mahallesi 929., 936., 960., 872. ve 897. sokaklara ise büyük yama çalışması yapılarak, araçlarda sarsıntıya yol açan ve kazalara davetiye çıkaran yıpranmışlığın önüne geçildi.

Keçiören Belediyesi ekipleri, tüm mahalleleri tarayarak ihtiyaç görülen yerlere anında müdahale ediyor. Sancaktepe, Uyanış ve Etlik'te taramalarını tamamlayan asfalt ekibi, böylece bozuk ve kötü yollara geçit vermiyor.

Türkiye'nin en büyük ilçesi Keçiören'in 3 bini aşkın cadde ve sokağıyla çok büyük bir metropol olduğuna dikkat çeken Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Kış ayları sonrasında yıpranmış ve bozulmuş yollara baharın gelmesiyle ekiplerimiz anında müdahale ediyor. Trafik kazalarının önüne geçmek ve yollarımızı daha güvenli hale getirmek amacıyla başlattığımız çalışmalar yaz boyu devam edecek. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi yol medeniyettir, altyapı ve üst yapı eksik olursa orada sağlıklı bir kentleşmeden söz edilemez. Altyapı çalışmaları bir belediyenin en asli vazifesidir. Şu an Keçiören genelindeki asfalt ekiplerimiz kötü yollara resmen savaş açtı, çalışmalarımız sürecek" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Keçiören'de Bozuk Yollara Geçit Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement