Kelkit'te Teröre Lanet, Şehitlere Rahmet Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Kelkit'te Teröre Lanet, Şehitlere Rahmet Etkinliği Düzenlendi

Kelkit\'te Teröre Lanet, Şehitlere Rahmet Etkinliği Düzenlendi

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde Türk bayrağı asılı yaklaşık 250 araçtan oluşan konvoy ile terör olayları protesto edilirken, ilçedeki camilerde şehitler için mevlit okutuldu.

10.09.2015 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde Türk bayrağı asılı yaklaşık 250 araçtan oluşan konvoy ile terör olayları protesto edilirken, ilçedeki camilerde şehitler için mevlit okutuldu.

Son günlerde artan terör olaylarının ardından Kelkitli gençler tarafından düzenlenen, sivil toplum kuruluşları ve vatandaşların da araçları ile destek verdiği, "Şehitlere Saygı Konvoyu" yüzlerce araç katıldı. Kelkit Dörtyol Mevkiinde bir araya gelen vatandaşlar Kelkit Aydın Doğan Caddesine kadar, Türk bayraklarıyla terörü kınadı.

Meydanda toplanan kalabalık daha sonra terör örgütü aleyhine slogan attıktan sonra olaysız şekilde dağıldı.

ŞEHİTLER İÇİN MEVLİT OKUTULDU

Aynı anda ise ilçedeki sivil toplum kuruluşları son zamanlarda yaşanan terör saldırıları sonucu şehit olan asker ve polisler için mevlit okuttu.

Kelkit Büyük Camiinde düzenlenen MevliT Programına AK Parti Gümüşhane milletvekili aday adayı Cihan Pektaş, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, İl Genel Meclisi üyesi Ahmet Güler, MHP İlçe Başkanı Talip Güler ile çok sayıda vatandaş katıldı.

İlçedeki camilerde görev yapan imam hatiplerin şehitler için mevlidi şerif okuduğu programda şehitler dualarla anıldı ve rahmet dileklerinde bulunuldu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kelkit'te Teröre Lanet, Şehitlere Rahmet Etkinliği Düzenlendi - Son Dakika


Advertisement