Kent Konseyi'nde Körfez Geçiş Köprüsü Konuşulacak - Son Dakika
Yerel

Kent Konseyi'nde Körfez Geçiş Köprüsü Konuşulacak

Kent Konseyi\'nde Körfez Geçiş Köprüsü Konuşulacak

Yalova Kent Konseyi, Türkiye’nin en büyük ulaşım projelerinden olan ve Yalova’nın gelişimini önemli ölçüde etkilemesi beklenen “Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi” ile ilgili önemli bir toplantı yapıyor.

07.01.2016 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yalova Kent Konseyi, Türkiye'nin en büyük ulaşım projelerinden olan ve Yalova'nın gelişimini önemli ölçüde etkilemesi beklenen "Gebze-Orhangazi- İzmir Otoyolu Projesi" ile ilgili önemli bir toplantı yapıyor.

"Körfez Geçiş Köprüsü ve Yalova Etkileşimi" başlıklı Kent Konseyi toplantısı, 12 Ocak Salı günü saat 14.00'da Yalova Belediye Meclis Salonu'nda gerçekleştirilecek. Karayolları Genel Müdürlüğü adına projenin ana yürütücüsü olan Kamu Özel Sektör Ortaklığı Bölge Müdürü Murat Gönenli'nin de konuşmacı olarak katılacağı toplantıda Yalova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Rafet Bozdoğan ve Şehir Bölge Plancısı Dr. Faruk Göksu katılımcıları bilgilendirecek.

Kent Konseyi Başkanı Şükrü Önder, "Gebze-Orhangazi-İzmir (İzmit Körfez Geçişi ve Bağlantı Yolları) Otoyolu Projesi hem Türkiye için hem de Yalova için çok önemli bir projedir. Projenin Yalova'ya gelecekte önemli etkileri olacağı muhakkak. Bu nedenle proje hakkında sağlıklı bir biçimde bilgilenmek ve konuyu derinlemesine irdeleyebilmek amacıyla böyle bir toplantı düzenlemeye karar verdik. Şehrimizdeki tüm paydaşları toplantıya davet ediyoruz. Umarım verimli ve başarılı bir toplantı olur" dedi. - YALOVA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kent Konseyi'nde Körfez Geçiş Köprüsü Konuşulacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement