Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 23 bini belediye hak sahipliğinden, 7 bini de 2B'den toplamda 30 bin Kepezli'ye tapu tahsisi yaptıklarını bildirdi.

02.06.2015 12:20

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, 23 bini belediye hak sahipliğinden, 7 bini de 2B'den toplamda 30 bin Kepezli'ye tapu tahsisi yaptıklarını bildirdi.

Başkan Hakan Tütüncü, Erenköy Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, hiçbir zaman "belediyede oturan bir başkan" olmadığını, haftanın bir günü belediyede vatandaşların problemlerini dinlediğini, diğer günlerde ise halkla iç içe olduklarını söyledi.

Son 6 yılda "Çözülemez" denilen, yılların sorunlarını çözdüklerini ya da çözümünde ciddi mesafe aldıklarını kaydeden Tütüncü, özellikle mülkiyet ve imarla ilgili probleri ciddi oranda çözdüklerini bildirdi.

Belediyeden hak sahipliği olarak 23 bin kişiye tapu verildiğini, 2B'den ise 7 bin kişinin tapusunu aldığını belirten Tütüncü, şöyle konuştu:

"Toplamda yaklaşık 30 bin insanımızın mülkiyet problemini çözdük. Birçok mahallemizin imar problemini ortadan kaldırdık.  20 mahallede kat artışı yaptık.  Bunlarla birlikte hızla şehirleşen, hızla kabuk değiştiren bir Kepez'i hemşehrilerimizin desteği ile inşa ediyoruz. Güven ve istikrar ortamı içerisinde problemleri bir bir çözüyoruz."

30 yıldır beklenen liseyi de bölgeye kazandırdıklarını kaydeden Tütüncü, Çamlıbel Mahallesi'nde eski hayvan pazarı olarak bilinen ve mülkiyet problemleri çözülen araziye 24 derslikli Anadolu Lisesi inşa edildiğini bildirdi. Tütüncü, "Okul, 2015-2016 eğitim ve öğretim döneminde hizmete girecek" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Kepez Belediye Başkanı Tütüncü Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement