Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulunda 2 Bin 500 Öğrenciye Eğitim Veriyor - Son Dakika
Yerel

Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulunda 2 Bin 500 Öğrenciye Eğitim Veriyor

Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulunda 2 Bin 500 Öğrenciye Eğitim Veriyor

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, yaz dönemi spor okulunda 2 bin 500 öğrenciye spor eğitimi verdiklerini söyledi.

16.08.2016 12:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediye Başkan Hakan Tütüncü, yaz dönemi spor okulunda 2 bin 500 öğrenciye spor eğitimi verdiklerini söyledi.

Kepez Belediyesi'nin, ücretsiz olarak 8 ayrı branşta düzenlediği yaz dönemi spor okullarında binlerce çocuk, uzman antrenörler eşliğinde iyi bir birey ve sporcu olmanın eğitimini alıyor. Başkan Hakan Tütüncü'nün, Kepez'i spor şehri yapma hedefine hizmet eden ve sosyal belediyecilik çalışması olan spor okullarında antrenmanlar neşeli bir şekilde sürüyor.

Çocuklara EXPO bileti

Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü spor okulundaki çalışmaları yakından takip ediyor. Başkan Tütüncü, Adnan Menderes Tam Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu'ndaki yüzme, Kuzeyyaka Mahallesi'ndeki sentetik çim sahasındaki futbol, kulüp tesislerindeki 4 ayrı korttaki tenis, Turgut Özal Spor Salonu'ndaki basketbol, voleybol ve tekvando branşlarındaki antrenmanlarını izledi.

Çocuklarla ve aileleriyle sohbet eden, antrenörlere başarılar dileyen Tütüncü, spor okulunun tüm öğrencilerine EXPO bileti hediye etti.

Antalya'nın en kaliteli spor okulu

Çocuklarla ziyaret anısına fotoğraf çektiren Tütüncü, "Antalya'nın en kaliteli ve nitelikli spor okullarını öğrencilerimizle buluşturacağız, diye yola çıkmıştık. 8 yıldır bu hedefimizi gerçekleştiriyoruz" dedi. Tütüncü, 8 ayrı branşta açtıkları spor okulunda çocuklara, uzman antrenörler eşliğinde her türlü imkanı sağlayarak özel bir spor eğitimi verdiklerini söyledi.

Çocukların kişiliğine de yatırım

Spor okulunda öğrencilere sadece sportif beceri kazandırmadıklarını söyleyen Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, "Çocuklarımıza, sağlıklı beslenme ve aile içerisinde karşılaştıkları bir takım problemleri çözebilmeleri konularında da yardımcı oluyoruz. Çocuklarımızın, değerlerini iyi bilen, vatanını, milletini seven bireyler olarak yetişmeleri için çalışmalar yapıyoruz" diye konuştu.

Spor şehri Kepez hedefi tamam

İnsana yatırım noktasında akılcı bir çalışmayı, özveriyle sürdürdüklerini dile getiren Başkan Hakan Tütüncü, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"2009'da göreve geldiğimizde en önemli hedefimiz insana yatırım yapmaktı. Bu anlamda Kepez'i eğitim, spor, gençlik, kültür ve sanat şehri haline getirmeyi amaç edindik. Kepez genç bir ilçeydi. Bu genç ilçeyi insana yatırım yaparak, geleceğe bambaşka ufukla ve heyecanla taşımalıydık. Çok şükür, geldiğimiz noktada yaz okullarında 2 bin 500 öğrencimiz modern tesislerde eğitim görüyorsa, profesyonel ligdeki futbol takımımızın antrenörü, transfer yapmıyoruz, alt yapımızdan oyuncu alıyoruz, diyorsa o zaman tam anlamıyla Kepez'in spor şehri haline geldiğini ifade etmek isterim."

Hepsi çok iyi insanlar olacak

Spora yatırımı, sosyal belediyeciliğin en önemli temel taşlarından biri saydıklarını söyleyen Tütüncü, "Bu çocuklarımızın içerisinden inanıyorum ki nitelikli sporcular çıkacak. Spor okulumuzdaki bazı öğrenciler başarılı sporcular olacak ama hepsi çok iyi insanlar olacak. Vatanını, milletini seven, insanlara yardım etmekten hoşlanan, pozitif değerlerle donanmış gençler haline gelecekler. O zaman hedefimize ulaşmış olacağız. Spora bunun için yatırım yapıyoruz" ifadelerini kullandı.

Sporla çocuklar kötü alışkanlıklardan korunuyor

Spor okulunun çocuklarda sosyal faydası olduğunu belirten Başkan Tütüncü,

"Çocuklarımızı sokakta bekleyen kötü bir dünya var. Uyuşturucu, alkol vs. Spor ile çocuklarımızı kötü alışkanlıklardan korumuş oluyoruz. Çocuklarımız, spor okulu ile enerjilerini boşaltabilecekleri bir alan buluyor" dedi.

Çocukları adam yerine koyuyoruz

Kepez Belediyesi olarak çocukları, gençleri adam yerine koyduklarının altını çizen Tütüncü, "Bir genç, çocuk en çok kendisinin adam yerine konulmasını ister. Biz de onlara kıymet vererek aslında çocuklarımızı, gençlerimizi adam yerine koyduğumuzu, kendilerine hissettiriyoruz" dedi.

Ziyarete Başkan Yardımcısı Mustafa Özsoy ile Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu da eşlik etti. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez Belediyesi Yaz Spor Okulunda 2 Bin 500 Öğrenciye Eğitim Veriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement