Kepez'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika
Yerel

Kepez'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Kepez\'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu

Kepez Belediyesi, tüm şehitler için ilçedeki tüm camilerde mevlit okutturdu, terör eylemlerinin durması için dua edildi.

18.09.2015 15:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kepez Belediyesi, tüm şehitler için ilçedeki tüm camilerde mevlit okutturdu, terör eylemlerinin durması için dua edildi.

Kepez Belediyesi ile Kepez Müftülüğü işbirliğiyle ilçenin tüm camilerinde, aziz şehitlerin ruhları için Kuran-ı Kerim, Hatmi Şerif ve Mevlid-i Şerif okundu. İlçedeki 156 camide Cuma namazı öncesinde başlayan Mevlid-i Şerif'in okunmasının ardından, namaz kılındı, dualar okundu. Namaz çıkışında herkese belediye personeli tarafından lokum ile gül suyu ikram edildi.

BAKAN DA KATILDI

Sakarya Bulvarı üzerindeki ilçenin protokol cami olan Süleymaniye Cami'ne, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, Kepez Belediyesi Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti Antalya Milletvekili Mustafa Köse, Vali Muammer Türker, Kepez Kaymakamı Hamdullah Suphi Özgödek, Emniyet Müdürü Cemil Tonbul ile çok sayıda Kepezli katıldı. Kepez Müftüsü Hüseyin Avni Böge'nin kıldırdığı Cuma namazı sonrası, protokol cami çıkışında vatandaşlarla selamlaştı.

TÜTÜNCÜ LOKUM DAĞITTI

Kepez Belediyesi Başkanı Tütüncü, vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaştı. Tütüncü, vatandaşlara lokum dağıttı. Tütüncü ilk olarak, Milletvekili Köse ve ardından Kasaplar Odası Başkanı Osman Yardımcı'ya lokum ikram etti.

BİRLİKTE DUA ETTİK

İlçedeki 156 camide eşzamanlı olarak bu programı yaptıklarını belirten Tütüncü, "Ülkemizin içinden geçtiği kötü günlerde, kardeşliğin ihtiyacımız olduğu bu günlerde, tüm camilerimizde Mevlid-i Şerif okutulmasını geniş halk kitleleri tarafından çok olumlu karşılandığını biliyorum. Hep beraber, birlikte dua ettik. Cenab-ı Allah'tan hep beraber yardım istedik. Bu kötü gidişin durması için dualar ettik" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kepez'de Şehitler İçin Mevlit Okutuldu - Son Dakika


Advertisement