Kerküklü Öğrenciler Kırşehir'de Kamp Yapıyor - Son Dakika
Güncel

Kerküklü Öğrenciler Kırşehir'de Kamp Yapıyor

Kerküklü Öğrenciler Kırşehir\'de Kamp Yapıyor

Irak'ın Kerkük kentinden doğa kampı için Kırşehir'e gelen 44 öğrenci, Vali Özdemir Çakacak'ı ziyaret etti.

15.08.2014 15:15  Güncelleme: 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çakacak, Kaman ilçesindeki Hirfanlı Gençlik ve İzcilik Eğitim Merkezi'nde kamp yapan öğrencileri makamında kabul ederek, bir süre görüştü.

Kerküklü öğrencilerin ziyaretinin kendisini mutlu ettiğini belirten Çakacak, "Kerküklü çocuklarımız kamp sayesinde Türkiye'nin her bölgesinden dost edindiler. Gençlerimiz için çok değerli olan bu kampların faaliyete geçirilmesinde emeği bulunan başta Sayın Başbakanımız olmak üzere Gençlik ve Spor Bakanımız ile diğer ilgililere teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Çakacak, gençlerin kamp sayesinde edindikleri dostluk ve arkadaşlıkların ebedi devam etmesini dileyerek, "Biz bu doğa kampını aynı zamanda kardeşlik kampı olarak da adlandırıyoruz. Burada Kars'dan Edirne'ye, Van'dan Muğla'ya kadar ülkemizin her bölgesinden gelen çocuklarımız dost oluyor" dedi.

Öğrenciler adına konuşan Kazım Kerküki ise kampın çok güzel olduğunu vurgulayarak, "Burayı öz vatanımız gibi görüyoruz. Türkmen bölgelerinden bu kamplara geliş daha çok olacaktır" ifadelerini kullandı.

Çakacak, yaklaşık bir haftalık kampın ardından hafta sonu kentten ayrılacak öğrencilere ziyaretin anısına çeşitli hediyeler verdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Kerküklü Öğrenciler Kırşehir'de Kamp Yapıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement