Kertenkele'nin Şevketi Marmaris Tatilinde - Son Dakika
Yerel

Kertenkele'nin Şevketi Marmaris Tatilinde

Kertenkele\'nin Şevketi Marmaris Tatilinde

Ekranların sevilen dizisi “Kertenkele”de Şevket’i canlandıran oyuncu Umut Oğuz , Marmaris’te tatil yaptı.

21.07.2015 11:45

Ekranların sevilen dizisi "Kertenkele"de Şevket'i canlandıran oyuncu Umut Oğuz, Marmaris'te tatil yaptı. Ünlü oyuncu Kertenkele dizisinin yeni sezon çekimlerine bomba gibi hazırlandığını söyledi.

Adanalı dizisinde canlandırdığı "Fiko" rolüyle ünlenen ve Kertenkele dizisindeki Şevket tiplemesiyle de izleyicinin beğenisini kazanan oyuncu Umut Oğuz, yaz tatilini Marmaris'e 20 kilometre mesafedeki sakinliğiyle bilinen Turunç'ta geçirdi.

Kertenkele Dizisi'nin sezon finali yaparak tatile girmesiyle soluğu Marmaris'te alan ünlü oyuncu tatil ve dizi çalışmaları hakkında İHA muhabirine açıklamalarda bulundu. Tatile İzmir'den başladığını kaydeden Umut Oğuz, "Kertenkele dizisi bizi çok yordu. Bende her yıl olduğu gibi dizi setinin stres ve yorgunluğunu Turunç'ta tatil yaparak atmaya çalışıyorum. Buradan Antalya Kaş'a geçerek Güney kıyıları boyunca tatil devam edecek" dedi.

Yeni sezonda 2-3 film teklifi geldiğini ancak Kertenkele dizi çekimleri ve program yapamadığı için bu teklifleri değerlendiremediğini belirten Umut Oğuz, "Temmuz ayında tatil yapıp, önümüzdeki ay çekimleri yeniden başlayacak Kertenkele dizisine bomba gibi girmek istiyorum" diye konuştu.

Başarılı oyuncu Umut Oğuz, insanların hala kendisini Adanalı "Fiko" olarak tanıdığını ifade etti. Özel hayatı hakkındaki soruları cevapsız bırakan ünlü oyuncu, üstü kapalı olarak yeni bir aşka yelken açtığının sinyallerini verdi.

Kordon caddesi ve kapalı çarşıda bir süre gezen oyuncu Oğuz, limanda hayranlarıyla bol bol fotoğraf çektirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Kertenkele'nin Şevketi Marmaris Tatilinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement