Kılıçdaroğlu: Benim Derdim, Her Eve Huzur Gelsin (6) - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu: Benim Derdim, Her Eve Huzur Gelsin (6)

Kılıçdaroğlu: Benim Derdim, Her Eve Huzur Gelsin (6)

Kılıçdaroğlu: SLOGAN ATMAK KOLAY 2 SÖZ İSTİYORUM Genel seçime 2 gün kala İzmir'in ilçelerini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dikili'de vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı.

05.06.2015 21:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kılıçdaroğlu: SLOGAN ATMAK KOLAY 2 SÖZ İSTİYORUM

Genel seçime 2 gün kala İzmir'in ilçelerini ziyaret eden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Dikili'de vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı. 'Başbakan Kılıçdaroğlu' sloganlarıyla karşılanan Kemal Kılıçdaroğlu, "CHP varsa Türkiye'nin birliği ve bütünlüğü için vardır. Geleceğin gençleri kadınları için CHP vardır. 7 Haziran'da yeni bir başlangıç yapmak zorundayız. Ülkeyi geleceğe taşıyacak iktidar olmak zorundayız. Baskıdan yana bir tavır takınmayacağız. Bu ülkeyi atalarımız bize emanet etti, bizle çocuklarımıza emanet edeceğiz. Onlara güzel ve yaşanacak bir Türkiye bırakmak zorundayız. Artık Ankara'da beylerin amaçlarını sadece Türkiye değil bütün dünya biliyor. Onların amaçları bu ülkeye hizmet değil amaçları ceplerini doldurmak bizim amacımız halkımıza hizmete etmek" dedi.

MUSTAFA KEMAL'İN ASKERLERİYİZ

Bu sırada Atatürk Meydanı'nı dolduran kalabalığın 'Mustafa Kemal'in askerleriyiz' diye bağırması üzerine, Kılıçdaroğlu şunları söyledi: "Elbette ki Mustafa Kemal'in askerleriyiz. Türkiye'yi geleceğe taşıyacağız. Elbette ki Mustafa Kemal nasıl gençlere güvendiyse ve ülkenin kaderini onlara teslim ettiyse, bizlerde gençleri gelecek olarak görüyoruz. Aramızda çok genç var. Sevgili gençler, sandığa gidip oyunuzu kullanacaksınız. CHP olarak bizi yani Mustafa Kemal'in partisi yani CHP gençliği potansiyel suçlu olarak değil, gelecek olarak görmektedir. Gençlere yasak olmayacak. Bütün meydanlar gençlere özgürce açılacak."

Seçim vaatlerini tekrarlayan Kemal Kılıçdaroğlu, "Güçlü Türkiye üreten, demokrasiye hukukun üstünlüğünü savunan Türkiye'dir. Güçlü Türkiye, kadını erkek eşitliğine inanan, gençliğine inanan bir Türkiye'dir. Güçlü Türkiye üretene ve ürettiğini hakça bölüşen bir Türkiye'dir. Hiç kimsenin düşüncesinden dolayı ötekileştirmeyeceğiz. Dini görüşlerinden dolayı dışlamayacağız. Ankara'daki Bey, kendi israfını Diyanet üzerinden Papa üzerinden meşrulaştırmak istiyor. CHP olarak bizi asla israfa izini vermeyeceğiz. Emin olmanızı istiyorum 4 binden fazla avukatımız sandık için çalışacak. Gidin ve oyunuzu kullanın. Benim oyumla bir şey olmaz demeyin. Bir oyla Türkiye'nin geleceğini değiştireceksiniz. Bir oyla sadece bir oyla yolsuzluğa son vereceğiz. 'Başbakan Kemal' diye slogan atıyorsunuz. Asıl olan slogan atmak kolaya ama bunun gereğini yapmanız lazım. Gereği için iki şey lazım. İki söz vermeniz lazım: Bir 7 Haziran'da sandığa gidip CHP'ye oy verecek miyiz? Söz mü? İkinci söz, sandığa giderken geçen seçimlerde CHP'ye oy vermemiş bir vatandaşı da ikna edeceksiniz. Onu da ikna edeceksiniz. Bak birisi 'bir değil 5 kişi götüreceğim' diyor eyvallah. Türkiye'nin geleceği torunlarımız geleceğimiz görkemli güçlü bir Türkiye kurmak için gideceğiz sandığa. Döktüğümüz her ter helal olsun size" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu: Benim Derdim, Her Eve Huzur Gelsin (6) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement