Kılıçdaroğlu, Gaziler ve Şehit Yakınlarıyla İftar Yaptı - Son Dakika
Politika

Kılıçdaroğlu, Gaziler ve Şehit Yakınlarıyla İftar Yaptı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - İftar programına katılan gaziler ve şehit yakınları Kılıçdaroğlu'nun gaziler ve şehit yakınları ile selamlaşması Dua edilmesi, ezan okunması ve oruçların açılması Kılıçdaroğlu'nun konuşma yapması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de gaziler ve şehit yakınlarıyla iftar yaptı.

17.06.2016 00:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : - İftar programına katılan gaziler ve şehit yakınları

Kılıçdaroğlu'nun gaziler ve şehit yakınları ile selamlaşması

Dua edilmesi, ezan okunması ve oruçların açılması

Kılıçdaroğlu'nun konuşma yapması CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İzmir'de gaziler ve şehit yakınlarıyla iftar yaptı.

Tarihi Havagazı Fabrikası'nda İzmir Büyükşehir Belediyesinin düzenlediği iftar organizasyonuna katılan Kılıçdaroğlu, burada yaptığı konuşmada, ramazanda dostlukların, sevginin ve kardeşliğin öne çıktığını ifade etti.

Türkiye'nin dünyanın en güzel ülkesi olduğunu, güzel insanları ve bereketli topraklarının bulunduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, şöyle konuştu:

"Hepimiz birbirimizle acılarımızı, sevinçlerimizi paylaşabiliriz. Anadolu topraklarının hamurunda insan sevgisi vardır. Halk ozanının dediği gibi, cehennem dediğin dal odun yoktur, herkes ateşini buradan götürür. Bu sözlerin arkasında da insan sevgisi vardır. Ben burada sizlerle olmaktan gurur duyuyorum. Şehit ve gazilerimiz bizim şükran duyduğumuz önemli bir kesimdir. Onlar biz rahat gezelim, yaşayalım diye canlarını feda etiller. Gazilerimiz de kimi bacağını, kolunu, gözünü feda etti bu ülke için. Bütün amaçları bayrağımız dalgalansın, insanlar sokakta güzel ve birlikte yaşasınlar. Görüşlerimiz düşüncelerimiz farklı olabilir. Hepimiz bu toprağın insanıyız, elbetteki güzel ülke için hepimiz hep birlikte mücadele edeceğiz."

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu da terörü kınadıklarını, şehitlerin aziz hatırası önünde saygıyla eğildiklerini belirterek, "Buradan, İzmir'den tüm İzmirli hemşehrilerim adına ülkemizde barışın tesis edilmesi için her katkıyı koyacağımıza söz veriyorum. Bir dahaki ramazanda umuyorum ki şehitlerimiz olmasın." dedi.

Muharip Gaziler Derneği Karşıyaka Şube Başkanı Halil Taşçı, Kılıçdaroğlu'na çiçek verdi.

Kılıçdaroğlu, Gaziler ve Şehit Yakınlarıyla İftar Yaptı
Kaynak: AA

Son Dakika Politika Kılıçdaroğlu, Gaziler ve Şehit Yakınlarıyla İftar Yaptı - Son Dakika


Advertisement