Kılıçdaroğlu İstanbul'da Sanatçı ve Aydınlarla Bir Araya Geliyor - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu İstanbul'da Sanatçı ve Aydınlarla Bir Araya Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın İstanbul'da bir grup akademisyen, yazar, aydın, aktivist ve azınlık temsilcileriyle "Toplumsal Uzlaşı Toplantısı" adı altında bir araya gelecek.

12.06.2014 17:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın İstanbul'da bir grup akademisyen, yazar, aydın, aktivist ve azınlık temsilcileriyle "Toplumsal Uzlaşı Toplantısı" adı altında bir araya gelecek.

Kılıçdaroğlu, cumhurbaşkanlığı seçimleri çerçevesindeki temaslarına devam ediyor.

Kılıçdaroğlu, yarın Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak, bazı PM üyeleri ve milletvekillerinin de hazır bulunacağı kahvaltılı toplantıda, akademisyen, yazar, aydın, aktivist ve azınlık temsilcileriyle bir araya gelecek. Davet edilen isimler arasında, İstanbul Kadın Kuruluşları Birliği Başkanı Nazan Moroğlu, Oyuncu Barış Atay, Vicdani Retçi Mehmet Atak, Eşitlik İzleme Kadın Grubu Avukat Hülya Gülbahar, Şair Ataol Behramoğlu, Oyuncu Emre Kınay, Müzisyen Edip Akbayram, Sanatçı Tarık Akan, Rutkay Aziz, Oyuncular Sendikası Genel Sekreteri/Sanatçı Şebnem Sönmez, Oyuncu Sermiyan Midyat, Aktivist Mehmet Tarhan da yer alıyor.

-İMZALI ÇAĞRI-

Kılıçdaroğlu'nun çağrı mektubu ise şöyle:

" Türkiye, Ağustos ayında iki turlu bir seçimle ilk kez halkın seçeceği Cumhurbaşkanlığı seçimine hazırlanıyor. Hukukun üstünlüğüne inanan, insan hak ve özgürlüklerini özümsemiş, kuvvetler ayrılığı ilkesine bağlı halkta karşılığı olan tarafsız, bağımsız, kapsayıcı bir Cumhurbaşkanı önerilebilmesi için geniş halk kesimlerinin görüşlerini almak ve toplumsal uzlaşı sağlamak amacıyla sizlerle bir arada olma arzusundayız. Bu bağlamda yapılacak kahvaltılı toplantımızda sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk ve onur duyarız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu İstanbul'da Sanatçı ve Aydınlarla Bir Araya Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement