Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan İftirana Katılan Alevilere Tepki - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan İftirana Katılan Alevilere Tepki

Kılıçdaroğlu\'ndan Erdoğan İftirana Katılan Alevilere Tepki

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın verdiği iftara katılan Alevileri sert bir dille eleştirdi.

07.11.2014 00:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Halk TV'de Uğur Dündar'ın sunduğu Halk Arenası'na programına katılan Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda verdiği iftara katılan Alevi derneklerine gitmelerini eleştirdi.

"ORAYA GİTMEYİN, KİRLENMEYİN"

Kemal Kılıçdaroğlu, "Ben şunu söyledim onlara. Oraya gitmeyin, kirlenmeyin. Oraya giderseniz kirlenirsiniz. Biliyorsunuz orada Muharrem ayı dolayısıyla bi yemek verdi Cumhurbaşkanı Erdoğan. Oraya bazıları gittiler. Hangi yüzle gidiyorlar, Hangi ahlaki gerekçe ile gidiyorlar? Anlamakata zorlu çekiyorum." dedi.

Kılıçdaroğlu'nun bu sözlerinden sonra salonda canlı olarak programı takip eden izleyiciler uzun süre bu sözleri alkışladı.

"HARAMA ORTAK OLDUNUZ"

Alkışlarından ardından Kılıçdaroğlu, "Bürokrat olsa anlarım. Bakan olur başka bir görevli olur gider anlarım hiçte itiraz etmem ama sanatçı, STK temsilcisi, inanç grubu temsilcisi oraya giderse, kimse kusura bakmasın; orada yedikleri helal değildir. Bizim kültürümüzde, inancımızda, helale ortaklık vardır. Harama ortaklık yoktur.Giderseniz, harama ortaksınız." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Erdoğan İftirana Katılan Alevilere Tepki - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement