Kılıçdaroğlu'ndan Kıl Payı Kaybedilen İllere Özel Strateji - Son Dakika
Güncel

Kılıçdaroğlu'ndan Kıl Payı Kaybedilen İllere Özel Strateji

Kılıçdaroğlu\'ndan Kıl Payı Kaybedilen İllere Özel Strateji

Kemal Kılıçdaroğlu, 1 Kasım için alışılmışın dışında bir seçim stratejisi izleyecek. CHP Lideri, partisinin milletvekili sayısını artırabileceği illere ağırlık verecek.

03.10.2015 07:20  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Seçim bildirgesini hafta içinde açıklayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, bugün Mersin'de düzenleyeceği mitingle seçim maratonu için düğmeye basacak.

KILIÇDAROĞLU 30 İLDE MİTİNG YAPACAK

Kulislerden edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu, 1 Kasım için alışılmışın dışında bir seçim stratejisi izleyecek. Partisinin milletvekili sayısını artırabileceği illere ağırlık verecek olan CHP Lideri, 1 Kasım'a kadar 30 ilde miting yapmayı planlıyor. Kılıçdaroğlu, mitinglerine bugün Mersin'de start verecek. Yarın Antalya'da, pazartesi ise Zonguldak'ta ilçe ziyaretlerinde bulunacak. 3 ilin ortak özelliği, CHP'nin oy artışı yaşayabileceği ve "+1 milletvekili" çıkarabileceği seçim bölgeleri olması.

"DOĞRUDAN TEMAS"

CHP Lideri, mitinglere 7 Haziran'da olduğu gibi yine kiralanan özel uçakla gidecek. Ancak bu seçimde "doğrudan temas" ziyaretlerine ağırlık verileceği için Kılıçdaroğlu, özellikle birbirine yakın illeri ve Ankara'ya yakın noktaları ziyaretinde seçim otobüsünü kullanacak.

POLEMİĞE GİRMEYECEK

Kılıçdaroğlu'nun, kampanya sürecinde zorunlu kalmadıkça Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eleştirilerine yanıt vermeyeceği öğrenildi. CHP Lideri'nin, milletvekili adaylarına da "Halk, kavgadan, kutuplaşmadan bıktı. Zorunlu olmadıkça diğer partilerin adaylarıyla polemiğe girmeyin" uyarısı yaptığı belirtildi. (Kaynak: Habertürk)

Son Dakika Güncel Kılıçdaroğlu'ndan Kıl Payı Kaybedilen İllere Özel Strateji - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement